Partnervermittlung für reiche männer

verschil flirten mannen en vrouwen

Testosteron: testosteron zorgt ervoor dat mannen flirten Testosteron is een suche polnische single frau mannelijk hormoon. Testosteron zorgt er voor dat mannen machogedrag vertonen, maar ook dat ze zich agressief vertonen. Maar testosteron doet meer: het zorgt ervoor dat ze meer gaan flirten.

Competitie tussen mannen

Het mannelijke hormoon testosteron zorgt ervoor dat mannen onderling de competitie aangaan. Mannen willen altijd de strijd aan gaan door dit hormoon. Bovendien werd altijd wel verondersteld dat het ook belangrijk was voor seksuele relaties die mannen aangingen. Maar hoe dat precies werkte, was tot voor kort onbekend. Leander Van der Meij promoveerde in januari op een studie die daar om gaat. Van der Meij deed een experiment om te kijken wat de relatie is tussen die competitiedrang en het feit dat mannen een relatie aangaan.

Strijd en testosteron

De onderzoeken liet 84 jonge mannen een kennisquiz doen. Daarbij moesten ze tegen elkaar strijden en dat gebeurde één op één. Na de quiz werd speeksel van hen afgenomen. Daaruit bleek dat ze ruim 16 procent meer testosteron in hun bloed hadden zitten dan voor de quiz.

Ontmoeting met een mogelijke partner

Na de quiz werden de mannen in contact gebracht met een jonge vrouw of man. Vervolgens werd gekeken naar het flirtgedrag van de mannen. En wat bleek: de mannen die veel suche polnische single frau meer testosteron hadden aangemaakt door de quiz flirten er veel meer op los dan de mannen die een veel minder verhoogd testosterongehalte hadden. Ook stelden ze meer vragen, vertelden ze meer over zichzelf en maakten ze meer oogcontact met de ander. Ook glimlachten ze meer naar de andere partij.

Hormoon heeft ook een positieve uitwerking

Testosteron wordt bijna altijd geassocieerd met vechten en ongeremd agressief gedrag. De studie van Van der Meij bewijst dat het hormoon dus ook positieve kanten heeft en dus kan leiden tot positief sociaal gedrag. De uiteindelijke conclusie van de onderzoeker is zelfs dat het mannen ertoe aan zet zich aan iemand te binden.

Het verlangen naar een vrouw of een verhoogd testosterongehalte

Waar de onderzoeker nog wel een slag om de arm houdt is daar waar het gaat om de uitslag van zijn conclusies. Hij stelt zelf ook dat het de vraag is of het verlangen naar een vrouw er eerst is of dat het verhoogde testosterongehalte er eerder was. Het kan namelijk ook omgekeerd. Het zou dan zo kunnen zijn dat de hoeveelheid testosteron sterker toeneemt, wanneer een man meer naar een vrouw verlangt.

Testosteron schiet omhoog als er een vrouw in de buurt is

Uit het onderzoek van Van der Meij blijkt tevens dat het testosterongehalte van mannen omhoog schiet wanneer er een vrouw in de buurt is. Vooral bij mannen met een agressieve, dominante persoonlijkheid. Dit leidt er dan weer toe dat mannen zich zo gaan gedragen dat bepaalde vrouwen daar weer op vallen. Het maakt de cirkel zodoende rond.

Cortisolniveau stijgt bij het zien van een vrouw

Als er een vrouw in de buurt is, stijgt ook het cortisolgehalte van een man, zo blijkt uit het onderzoek. Vooral als het een mooie vrouw is. Daarvoor werd ook een experiment gedaan. Mannen moesten vijf minuten wachten op iemand die ze niet kenden. Als het ten slotte een vrouw bleek te zijn die verscheen (en dan vooral een mooie vrouw) dan werd het cortisolniveau steeds hoger. Naarmate de vrouw mooier werd, steeg ook het cortisolniveau.

Wat is cortisol?

Cortisol is een stresshormoon. Mensen die constant een hoog cortisolniveau hebben, lijden daar vaak onder. Uit dit onderzoek blijkt echter ook dat cortisol kan activeren en dat het extra energie beschikbaar maakt in het lichaam. En dit kan weer helpen bij het flirten.

Lees verder

© 2012 - 2018 Singalees, het (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Van flirten naar relatieFlirten hoort bij het dagelijks leven. Gedragswetenschappers zien een ritueel tussen man en vrouw wanneer zij naar de wa…

Flirten is een manier om mensen te laten merken dat je belangstelling voor ze hebt. Als je het goed doet maak je jezelf…

Bronnen en referenties
 • Friesch Dagblad
 • Onderzoek Van der Meij


Het is jouw geheime wapen. Daar zitten ze — je kan ze van een kilometer afstand herkennen. Wat vinden mannen aantrekkelijk? Een vrouw die begrijpt dat een man dit gedrag vertoont weet dat de man weer als hij er is en dat ze hem even met rust moet laten. Een man die onzeker overkomt kan eigenlijk niet flirten, simpelweg omdat wij niet op vallen op onzekere mannen. Serieus, de ene avond knal ik dwars door het dak en andere avonden maak ik niets klaar. Want wie wil er nou niet opgroeien in een grote sterke vent? Wat aangeeft hoe zeer mannen gesteld zijn op hun visuele pleziertjes. Het verschil flirten mannen en vrouwen gescheiden belevingswerelden. Deze wetenschapper legt in dit boek uit waarom veel menselijk gedrag niet verklaarbaar is door psychologie, maar door biologie. Als je met je vriend over straat loopt heb je dat vast ook wel gezien. Zij heeft behoefte aan iemand die luistert en begrijpt en door de ongevraagde oplossing voelt ze zich niet serieus genomen. Duizenden Nederlandse en Belgische verschil flirten mannen en vrouwen zijn inmiddels geholpen om een geweldig en authentiek leven met vrouwen te hebben. Flirten zonder neediness Geplaatst: Maak drie keer oogcontact Bij de eerste keer denkt hij dat het toeval is. Het slechte nieuws is dat wetenschappelijk is aangetoond dat de gemiddelde man fantaseert over seks…. Je flirt, zeg maar je geschenk, was dan niet onvoorwaardelijk. Ze liepen heel subtiel langs de man die ze leuk vonden en lieten zogenaamd per ongeluk hun witte zakdoekje verschil flirten mannen en vrouwen. Tip nummer twee is meer rechtop te staan en dieper te ademen. Er is een subtiel verschil tussen initiatief nemen en leiding nemen Kijk, mannen hebben er een hekel aan als een vrouw heel dominant het voortouw neemt en hij nooit de kans krijgt HAAR te versieren.


Hij wil oprecht weten waar jij je nagels hebt laten doen, zodat hij daar morgen ook heen kan. Want vrouwen geven jou suche polnische single frau allerlei hints en laten jou op verschillende manieren merken dat ze je leuk Verschil flirten mannen en vrouwen jij als man de spanning beter aan zou moeten kunnen dan haar. Op een feestje kan je nooit echt samen zijn en daarbij een leuk gesprek met elkaar hebben, zodat je elkaar leert kennen. Ze maakt haar rug hol. Het zal niet zo zijn als hoe het vroeger op school was. Thanks voor het delen. Ze lijkt niet enthousiast om af te spreken. De schakels in zijn mannenbrein die hem verliefd maken Met de tips die je hierboven hebt gelezen wordt je zo een ware verschil flirten mannen en vrouwen fatale die elke man om haar vingers windt… Maar de volgende stap is: Dat is meestal eikes afschuwelijk voor de eerste indruk. Hoe versier je een vrouw op een datingsite? Nou heb ik wel een filter dat ik geen over-ambitieuze vrouwen wil, omdat zij het vaak te druk hebben en ik vind dat ze vaak ontevreden in het leven staan. Laten we eerlijk zijn…. Op naar de praktische tips! Wel heb ik eens haar hand gepakt en het bekeken, omdat ze er een beetje droog uitzagen. Ik weet dat vrouwen zo veel makkelijk te openen zijn als ze aan je zien dat je niet moedwillig op haar afstapt voor een verovering. Het kan zijn dat ze zich door iets verschil flirten mannen en vrouwen tegenhouden; een trauma, een pijnlijke Haar elegante benen Haar smalle taille? Ik ben ook vaak nog zenuwachtig, maar ik ga het niet verbergen omdat ze dat uiteindelijk of misschien in mijn lichaamstaal terug kan lezen. Soms gaat dit goed, vaak ook niet. Wat botst je telkens tegenaan buiten het feit van afwijzing? En als verschil flirten mannen en vrouwen dat boekje leest en op je zelf soms verhaalt, dan wordt het allemaal soms zo makkelijk om dat van Victor allemaal toe te passen.


10 verschillen tussen mannen en vrouwen.

You may look:

Dit kan het verschil zijn Soms ben je aan het flirten met een man En gaat het als een vredige Mathijs coached vrouwen en mannen om meer geluk in.

Er blijkt een groot verschil te bestaan in de wijze waarop vrouwen en mannen communiceren.

Er blijkt een groot verschil te bestaan in de wijze waarop vrouwen en mannen communiceren.

Ingrediënten van Aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen. Om succes te hebben met een vrouw, Het grote verschil met flirten op whatsapp.

Mannen haten het als een vrouw keihard de leiding neemt in het spel van flirten en waar mannen en vrouwen verschil tussen verleidelijk goed dansen en.
-

Heb je wel eens dat je met een leuke man staat te praten… en dat je door de zenuwen compleet kwijt bent hoe je ook alweer moet flirten?

Of je vraagt je überhaupt af hoe je hem nou écht geïnteresseerd in je krijgt?

Daarom heb ik dit artikel voor je geschreven met 12 flirttips voor vrouwen.

In dit artikel leer je:

 • 12 Praktische flirttips om met hem te flirten
 • Wat alle aantrekkelijke vrouwen gemeen hebben
 • De 2 redenen waarom je hem nooit wilt verleiden
 • De #1 eigenschap die ervoor zorgt dat hij verslaafd raakt aan je aandacht
 • Waarom je hem als een saaie schoolleraar wilt behandelen

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je leert hoe je eindelijk die ene speciale man op je maakt, en laat smeken om een relatie? Ontdek deze 3 schakels in het mannenbrein hier:

Na het lezen van dit artikel weet je precies hoe je hem enorm tot je aangetrokken maakt op een subtiele, maar uiterst effectieve en leuke manier.

Maar voordat we superpraktisch worden met de flirttips, moet ik je eerst iets anders vertellen.

#1 Wat mannen aantrekkelijk vinden

Allereerst wil ik het volgende glashelder voor je maken:

Wat maakt voor een man nou het verschil tussen gewoon een leuke gesprekspartner en een vrouw waar hij helemaal suche polnische single frau warm van wordt…

Voor een deel zijn dat dingen die overeen komen met wat een man aantrekkelijk maakt voor een vrouw.

Maar voor een veel groter deel is dat totaal anders

En juist daarom hebben zoveel vrouwen en mannen er een compleet verkeerd beeld bij.

En het duurt helaas nog wel even voordat het aantrekken van de andere sekse onderdeel wordt van onze opvoeding of educatie ben ik bang 😉

Aantrekkingskracht is polariteit

Het is niet voor niks dat we het aantrekkingskracht noemen…

Neem als voorbeeld twee magneten. Als je ze allebei met de + polen tegenover elkaar zet, als ze hetzelfde zijn, stoten ze elkaar alleen maar af…

Juist wanneer je de + en de – pool tegenover elkaar zet trekken ze elkaar heel hard aan.

En in onze wereld noemen we dat de mannelijke en vrouwelijke polariteit.

Jij als vrouw houdt bijvoorbeeld van een zelfverzekerde man die controle heeft over zichzelf en zijn omgeving, aanzien heeft en een natuurlijke leider is. Iemand die niet bang is the lead te nemen om jou het hof te maken.

In de mannen-coaching zeggen we het wel eens:

De man moet een stevige gegronde boom zijn, waar de vrouw als een eekhoorntje omheen kan rennen.

Voor de feministen onder ons: Je kan het nog zo hard ontkennen, maar stiekem weet je dat ik gelijk heb 😉

Okee wat maakt een vrouw dan onweerstaanbaar voor een man?

Dat zijn de volgende eigenschappen:

 • Ze is speels
 • Ze gedraagt zich vrouwelijk
 • Ze is sexy
 • Ze breng levendigheid
 • Ze bewondert hem
 • Ze accepteert zijn leiding

Daarnaast heeft zelfvertrouwen nog een speciale plaats:

Ja, het is fijn als ze zelfverzekerd is, maar dan wél op een vrouwelijke manier en idealiter net iets minder zelfverzekerd dan hem. (zeg nou zelf, zou jij een man aantrekkelijk vinden die minder zelfverzekerd is dan jij?)

Waarom ik je dit allemaal vertel?

Omdat je met goed flirten al deze eigenschappen laat zien!

En dat zorgt ervoor dat hij op een goede manier verslaafd aan je raakt.

Zie flirten dus nooit als een doel opzich… Of een mysterieuze vaardigheid die ervoor zorgt dat hij je leuk vindt…

Nee, het is een middel om te laten zien hoe leuk je wel niet bent.

Hoe dat precies werkt? Dat lees je straks in de praktische tips.

Daar zal je zien dat elke flirttip één of een paar van de eigenschappen raakt.

Eerst moet ik je nog waarschuwen voor één ding:

#2 Maar pas op… Er is een dunne lijn tussen flirten en verleiden

Ik herinner me hoe ik jaren geleden eens in gesprek was met een leuke dame die ik vlak daarvoor had ontmoet. Ik was geïnteresseerd… zij was geïnteresseerd… en er werd flink op los geflirt.

Alles was leuk en aardig, tot ze op een gegeven moment agressiever begon te flirten. Even deed ik nog mee, maar dat duurde niet lang… Snel daarna was ik spontaan mijn interesse volledig verloren…

Huh, sinds wanneer kan een vrouw voor een man te hard flirten?

Ik zal je vertellen waar het mis ging.

Heb je wel eens gehad dat er iemand bij je voordeur stond die jou iets wilde verkopen? Een of andere vervelende energieleverancier, of een Jehovagetuige. Of je wordt opgebeld door zo’n vervelend callcenter.

Ze probeerden je te overtuigen iets te kopen, terwijl je op dat moment helemaal niet geïnteresseerd bent in het onderwerp. Je vindt ze dus met name erg vervelend en probeert beleefd doch dringend van ze af te komen.

Maar stel nu dat je je net aan het verdiepen bent in een nieuw telefoon abonnement en al bijna zeker weet welke aanbieder het wordt.

Op dat moment belt precies die aanbieder op met een aanbieding…

Dan wordt het ineens best interessant!

Nu vraag je je misschien af wat een nieuw telefoonabonnement te maken heeft met mannen…

Kijk, ik leg het je uit…

De leuke dame waar ik mee aan het flirten was, ging single dvc 4 ohm to 2 ohm over van flirten naar verleiden

En ookal lijken ze op het eerste oog uitwisselbaar, ze zijn totaal anders…

Flirten is een spel van speelse interesse tonen.. En even later expres je aandacht wat weg nemen, of hem wat plagen… Het is heel subtiel: Vindt ze me nu leuk of niet…

Verleiden daarentegen is veel agressiever en seksueler. Het is niet subtiel meer.. Het speelt veel meer in op verlangen en opwinding.

En daarmee is verleiden iets wat je pas doet als er al serieuze interesse is van beide kanten. Wees je te snel? Dan stoot het juist af.

En zo is het ook met telefonische verkopers: Ze proberen je gelijk te ‘verleiden’ iets te kopen, terwijl dat (in de meeste gevallen) gewoon niet werkt als je niet al serieuze interesse had.

Kijk deze video over verleiding eens. Het begint met een perfect voorbeeld van agressief verleiden. Vervolgens legt ze heel goed uit hoe verleiden werkt in diverse contexten.

(Meer over versieren en verleiden lees je trouwens in dit artikel: )

Daarnaast gebeuren er nog een paar andere dingen als je te hard flirt of verleidt:

Je verknalt de kans om hem emotioneel te laten investeren

Laten we eerlijk zijn…

Mannen denken VEEL aan seks, zo niet altijd. Zo zijn ze nu eenmaal evolutionair geprogrammeerd.

En in principe is een man er altijd voor in om zijn seks-drive te voeden.

Voor mannen zijn seks en serieuze interesse in een vrouw twee totaal verschillende dingen.

Wanneer je langere tijd met hem flirt, intrigeer je hem. Wie is deze vrouw… Is ze geïnteresseerd of niet… Kan ik haar krijgen of niet…

En langzaam aan creëert hij een emotionele interesse in je, die veel dieper gaat dan lust.

Wanneer je echter te hard gaat, hem verleidt, dan heeft hij nog niet de kans gehad om die band met je te creëren.

Op dat moment zal hij met name seksueel geïnteresseerd in je raken.

En ik wil dat je je dit heel goed realiseert:

Seks is NOOIT de weg naar zijn hart.

Wanneer hij eenmaal een mindset heeft dat hij je alleen als lustobject ziet, is het praktisch onmogelijk dat later bij te sturen naar een dating- of relatie-mindset.

Je geeft hem niet de kans de baas te zijn

Daarnaast, wanneer jij hem gaat verleiden, neem je eigenlijk harder de leiding dan dat hij dat doet.

En mannen houden er niet van als een vrouw de leiding neemt.. hij wil juist in control zijn.

Hij wil het gevoel hebben dat hij jou aan het versieren is.. Niet andersom.

Daarnaast heeft hij gelijk het gevoel dat hij je in the pocket heeft of dat je makkelijk bent.

En als je geen uitdaging meer bent voor hem, verliest hij razendsnel zijn interesse.

Op naar de praktische tips!

Gaaf! Nu heb je even een fundering van wat een aantrekkelijke vrouw is, en hoef je de grootste fouten niet meer te maken…

Tijd om superpraktisch te worden.

Hieronder ontdek je een aantal flirttips die je zo in kan zetten om hem het hoofd op hol te brengen.

Laten we snel van start gaan…

#3 Plaag hem

Dit is wat het verschil maakt tussen een saai gesprek en een gesprek waar de vonken van af springen.

Waar een normaal saai gesprek vaak een opsomming is van saaie vragen:

 • Waar kom je vandaan…
 • Wat doe je voor werk…
 • Wat zijn je hobbies…
 • Hoe oud ben je…

Is plagen de ultieme verbale component van flirten.

De leukste gesprekken zijn vaak gesprekken waarin je nauwelijks iets over hem leert… Maar er heen en weer continu geplaagd wordt. En waarin jullie elkaar continu uitdagen.

Je creëert hiermee een bepaalde spanning en speelsheid in het gesprek die jou ongelofelijk aantrekkelijk maken.

Zeg bijvoorbeeld dingen als:

 • O nee he, je bent toch geen advocaat? Ik haaaat advocaten!
 • Ben je nu met me aan het flirten?
 • Jij lijkt me écht zo’n carriere-pikkie
 • Volgens mij jij echt zo’n betwetertje in je vriendengroep

Een bijkomend voordeel is dat je niet te gewillig lijkt, omdat je niet alles lief en aardig vindt wat hij zegt.

Als het nog geen tweede natuur van je is om te flirten, komt het waarschijnlijk omdat het best spannend is om dat soort dingen te zeggen…

Omdat er dus een bepaalde spanning ontstaat.

Vaak zijn we juist gewend om spanning uit de weg te willen gaan omdat we ergens de overtuiging hebben dat spanning fout is.

Je hoort vooral vriendelijk te zijn tegen mensen, denk je dan. Zodat mensen je aardig gaan vinden.

Dit klopt natuurlijk helemaal, echter als je wilt dat hij je aantrekkelijk gaat vinden is spanning opzoeken essentieel.

Daarbij komt de realisatie dat er ook goede spanning is… Spanning die juist wenselijk is.

En een spanning die vrouwen die met iedereen flirten, heel goed begrijpen en in hun voordeel laten werken!

#4 Speel met je…

Wanneer je je enorm tot iemand aangetrokken voelt ga je onbewust een aantal signalen tonen.

Het zijn kleine dingetjes, kleine bewegingen of handelingen die je zelf misschien niet eens door hebt, maar die voor hem vervolgens onweerstaanbaar zijn.

De meeste van deze hebben allerlei evolutionaire redenen, maar die bespaar ik je 😉

Wanneer je je bewust bent van deze, dan kan je ze bewust gaan inzetten om met hem te flirten

Voordat ik ze bij langs ga moet ik je voor één ding waarschuwen:

Veel van wat je zo leest heeft allemaal te maken met het voeden van zijn seksuele verlangens naar je.

Dat is nu eenmaal een heel groot deel van flirten met een man.

Het is een spel waarin je hem steeds visueel prikkelt met wat je doet, maar tegelijk soms onbereikbaar voor hem bent.

Deze balans maakt dat het flirten is, en niet verleiden!

Bijt op je lip

Dit is een onbewust signaal dat je je voorstelt hoe het zou zijn om intiem met hem te zijn.

Wees gerust, zo interpreteren mannen het niet per sé… Maar het is wel een heel sexy signaal dat je makkelijk kan gebruiken.

Terwijl je met hem aan het praten bent, knijp je ogen wat samen alsof je je extra focust op hem, en bijt dan subtiel om je onderlip.

Speel met je haar

Wanneer wij als mannen zien dat een vrouw met haar haar speelt, hoe simpel het ook is, doet het iets met ons…

Draai bijvoorbeeld eens met je vinger door je haarpunten.

Het is een simpel en onschuldig flirtsignaal dat veel kan doen.

Gooi je haar naar de andere kant en laat ontbloot je nek

Wanneer je je nek laat zien is dat een signaal dat je je kwetsbaar naar een man op durft te stellen. De nek is immers een gevoelig gebied.

Daarnaast is het een uiterst sexy stukje huid en symboliseert het het zoenen in de nek.

Gooi je haar dus op zij, ontbloot je nek, en rek je hoofd iets naar de andere kant waardoor je nek even extra open ligt.

Kijk hem extra lang aan

Wanneer hij iets aan het vertellen is, maak eens oogcontact en kijk hem té lang aan.

Voorbij het punt waar je normaal gesproken snel weg zou kijken.

Terwijl je hem aankijkt buig je je hoofd iets voorover naar beneden. Daardoor kijk je vanuit je ooghoeken.

Dit is een iets directer signaal waarmee je hem aangeeft dat je je tot hem aangetrokken voelt.

Buig naar de grond

Doe alsof je iets laat vallen of iets moet corrigeren aan bijvoorbeeld je schoenen.

Vervolgens buig je voorover waardoor hij je decoleté net iets beter ziet, of de vorm van je derrière.

Je laat hem je bewonderen en fantaseren over wat er allemaal mogelijk is.

Strek jezelf uit

Wanneer je je uitstrekt toon je meer van je lichaam en is je figuur meer zichtbaar.

Ook dit is weer onweerstaanbaar voor hem.

#5 Gedraag je jeugdig en energiek

Er heerst wel eens de gedachte dat mannen vallen op jonge vrouwen.

Dat als hij 35 is, nog steeds valt op meisjes van 20.

Maar weet je wat het met name is?

Alle mannen vallen op jeugdigde vrouwen.

En jonge vrouwen gedragen zich natuurlijk automatisch jeugdig.

Maar dat wil niet zeggen dat jij dat ook niet kan!

In de diepere filosofie van mannelijkheid en vrouwelijkheid wordt er wel eens gezegd dat het leven van de man van nature vrij doods is. Het liefst doet hij helemaal niks, en ziet zijn leven er maar duister uit.

Eén van de grootste krachten van de vrouw, die van nature juist superenergiek en blij is, is dan ook om hem die levendigheid te geven die hij zelf niet heeft…

Om hem juist meer te laten genieten in het moment.

Okee, laten we dat heel praktisch maken.

Je wilt je simpelweg gedragen zoals je was toen je 16 was…

Dan bedoel ik natuurlijk niet, dat je het over je favoriete boyband van vroeger gaat hebben, of je opstandig gaat gedragen 😉

Nee ik bedoel dat je je heel energiek opstelt.

Springerig en blij.

Soms misschien zelfs een beetje kinderachtig… Wat toen leuk was is nog steeds leuk.

Steek je tong naar hem uit…

Pak zijn hand en sleur hem ergens naartoe…

Of speel een klein spelletje met hem…

Vaak naarmate we ouder worden denken we dat we ons saaier moeten gaan gedragen omdat dat dan meer geaccepteerd is, of omdat dat zo hoort als ‘volwassene’.

Maar weet je hoe leuk het eigenlijk is als je juist wat van dat jonge meisje naar buiten laat komen?

En niet alleen voor jezelf is het heel leuk..

Je zorgt er dus ook voor dat hij helemaal blij van je wordt, en zich enorm tot je aangetrokken gaat voelen.

(Ontdek nog 15 sexy en vrouwelijke eigenschappen in dit artikel: )

#6 Raak hem aan

Een tijdje terug liep ik over het plein voor Amsterdam Centraal. En daar zag ik iets dat ik altijd enorm kan waarderen:

Er liep een oudere man rond met een groot bord met free hugs erop.

Dat kan ik natuurlijk niet weerstaan. Mensen die er alleen maar zijn om anderen een goed gevoel te geven, daar zouden er veel meer van mogen zijn op deze wereld.

(er is maar één uitzondering op die regel: Clowns… die zijn vooral raar en eng 😉

Anyway,

Ik loop dus naar de man met het bord toe en ik geef hem een knuffel. In plaats snelle 2-seconden knuffel houdt hij me wel een halve minuut flink stevig vast…

Wanneer ik los laat en kort een praatje met hem maak over wat hij doet zegt hij iets heel raaks:

We hebben allemaal behoefte aan warme en fysiek contact, maar de samenleving is zo doorontwikkeld dat het niet normaal meer is en gezien wordt als raar als je te aanrakerig bent.

Maar stiekem vinden we het allemaal heel fijn.

En daar heeft hij een heel goed punt.

De huid is ons grootste orgaan, en een aanraking op de juiste plek schiet kleine ‘stroomstootjes’ ons hele lichaam door.

En jij kan dit als vrouw perfect gebruiken om met hem te flirten.

Voor mannen onder elkaar is aanraking nog veel meer taboe dan voor vrouwen. En als jij hem dan op de juiste manier aanraakt maakt dat een enorme impact.

Niet alleen doet het simpelweg heel veel in zijn lichaam…

Het is ook een klein signaaltje dat er meer speelt dan gewoon een leuk gesprek. Het voelt voor hem als een eerste stapje naar meer fysiek contact, zoenen, en wie weet wat nog meer…

En dat je daar misschien wel voor open staat.

Hoe je hem aanraakt

Er zijn verschillende plekken op het lichaam die soms minder gevoelig zijn en soms juist héél gevoelig. Dit zijn de plekken met meer zenuwuiteinden.

Ongevoelige plekken, en ook veilige plekken om aan te raken, zijn bijvoorbeeld de schouders of de buitenkant van zijn armen.

Maar als je het echt goed wilt doen, raak je juist de plekjes aan die gevoeliger zijn.

Zoals:

 • Borst
 • Bovenbenen
 • Onderrug
 • Binnenkant van de onderarmen
 • Het gezicht

Hoe je het doet, is als volgt:

Wanneer hij je bijvoorbeeld aan het lachen maakt, leg je heel rustig, zonder echt druk te zetten, je hand even op zijn borst. Waarna je je hand heel sensueel weer af laat vloeien.

Of als je iets flirterigs tegen hem zegt, of hem een compliment geeft, raak je heel licht zijn kaak aan.

Als hij je ergens heen leidt kan je met je hand voorzichtig even zijn onderrug aanraken.

En je kan hem ook altijd per ongeluk aanraken. Als je vlak bij hem staat in een drukke omgeving per ongeluk zijn been aanraken of een keer langs zijn arm strelen

Zelfs dan zal het hem ongelofelijk veel doen.

#7 Dans

Er is voor een man weinig zo interessant als een vrouw die sensueel danst en helemaal op gaat in wat ze doet.

Het toont hem dat ze in het moment is… Een enorm vrouwelijke eigenschap die hem energie geeft en hem aantrekt.

Je bent energiek en jeugdig door je dans.

En hij ziet je prachtige figuur volledig in allerlei bewegingen die natuurlijk het één en ander in hem losmaken!

Wanneer je hem helemaal gek wilt maken, ga je bij hem in de buurt dansen en kijk je hem aan terwijl je danst. Nu leg je echt een connectie met hem, waardoor hij ziet dat je aan hem denkt en je best doet voor hem.

#8 Laat hem de redder in nood zijn

Soms lijkt het alsof een man helemaal nergens zin in heeft… En gewoon op de bank wil zitten voetbal kijken.

Echter zodra hij de noodkreet van een vrouw hoort, dan gebeurt er iets bijzonders met hem en verandert hij in een superheld.

Het is een mannelijk dingetje…

Als man zijnde wíl hij graag dat je, hoe onafhankelijk je ook bent, hem zo nu en dan nodig hebt.

Dat je bepaalde klusjes zelf niet kan of een helpende hand nodig hebt. Hij wil je redden.

Ineens voelt hij helemaal het mannetje en belangrijk, en heeft hij het gevoel dat hij iets kan doen, waarvoor je hem bewondert.

In Spiderman zie je een leuk voorbeeld wanneer Peter ziet dat Marie-Jane gevaar loopt.

In de praktijk werkt dit heel simpel

Vraag hem bijvoorbeeld in de kroeg of je hem ergens mee kan helpen…

Bijvoorbeeld:

 • Biertjes dragen vanaf de bar
 • Vriendinnen zoeken die je kwijt bent
 • Een ‘mannelijke’ mening geven
 • Je fiets van het slot krijgen

En hij wordt gelijk je persoonlijke superman.

Als je het heel goed speelt, houd je er wellicht nog een persoonlijke klusjesman aan over 😉

#9 Gebruik je uiterlijk in je voordeel

Ik krijg wel eens te vraag van vrouwen: Ben ik niet gewoon te lelijk?

Gelukkig kan ik je daar een simpel en bevredigend antwoord op geven:

Je uiterlijk is het eerste dat hij ziet, en is ongelofelijk belangrijk voor hem.

Niet zo bevredigend, denk je nu misschien…

Waar wist je dat je uiterlijk zoals mannen jou zien, maar voor een heel klein deel bepaald wordt door wat moeder natuur je hebt meegegeven?

Het zit hem veel meer in dingen als:

 • Hoe je je kleed
 • Je verzorging
 • Make-up
 • Er gezond uitzien

En als je dit goed toepast, geef je jezelf gelijk een upgrade waarmee je zonder ook maar iets te veranderen in je gedrag, gelijk een enorme impact maakt op hem.

Een beetje als Janey’s transformatie als ze naar prom gaat in de heerlijke foute film Not Another Teen Movie.

Denk bijvoorbeeld aan:

Draag jurkjes
Jurkjes doen gewoon iets bij mannen. Ze laten je benen zien en laten over het algemeen veel meer zien van je figuur.

Laat meer bloot zien
Als je hier en daar tactisch wat huid laat zien maakt dit je gelijk extra sexy. Denk aan simpele dingen als korte mouwen, of meer zichtbaar rond je hals.

Je kan ook te ver gaan natuurlijk, het hoeft niet ordinair te worden. Mini-rokjes of hele blote buiken hoeven niet per sé.

Gebruik make-up, maar niet teveel
Een beetje make-up maakt een vrouw aantrekkelijker. Te veel werkt tegenovergesteld. Je halve gezicht plamuren met foundation of concealer, wordt vaak niet als sexy ervaren.

Het gaat erom dat iemand nog kan geloven dat hij je natuurlijke schoonheid ziet. Zodra de make-up eraf spat, wordt hij eerder bang wat er naast hem wakker gaat worden de volgende dag…

Doe een geurtje op
Wist je dat reuk een van de sterkste zintuigen is? Doe wat parfum op en je triggert heel diep in ons brein iets heel primairs waardoor je gelijk interessanter voor ons wordt.

Geur is gekoppeld aan ons evolutionair oudste reptielen-brein waar onze meest primaire behoeften en driften vandaan komen.

Rood…
Nog zo’n evolutionair dingetje: De kleur rood triggert allerlei verlangens bij ons. Wanneer je dus kiest voor de juiste kleur kleding of jurkje, dan kan je het best voor rood gaan.

Sport en eet gezond
En laten we eerlijk zijn, zorg dat je sport en goed eet. Niet alleen is het gezond voor jezelf, je ziet er gewoon gelijk tien keer meer sexy uit.

#10 Behandel hem als een saaie schoolleraar

Je herkent het vast wel van toen je jong was:

Je zat in de klas en de leraar zat iets uit te leggen wat je extreem saai vond. Bijvoorbeeld wiskunde

In het begin ging het nog, maar na een tijdje kan je het niet helpen dat je continu uit het raam staart na het zonnetje en de vogeltjes.

Tot de leraar je een vraag stelt, je wakker schiet, en geen idee hebt waar het eigenlijk over gaat.

Waarom ik je dit vertel?

Omdat je mannen eigenlijk precies zo wilt behandelen: Als een saaie schoolleraar.

Voordat je nou denkt dat je moet gapen en in slaap moet vallen terwijl je met hem praat, laat het me je uitleggen:

Een grote fout die we vaak onbewust maken als we iemand leuk vinden, is dat we té aandachtig naar ze luisteren. Dat we ze teveel aandacht geven en het overal mee eens zijn.

Een beetje zoals die vervelende nerd die helemaal voorin de klas zit en altijd net té erg zijn best doet.

Wat er dan gebeurt is dat hij als man gelijk door heeft dat hij je in the pocket heeft… En dat hij geen moeite voor je hoeft te doen.

Het wordt gelijk saai voor hem, en de eerste de beste kans die hij heeft, knijpt hij ertussenuit met een excuusje.

Een man wil jagen, hij wil nooit zeker weten of hij jou, de prooi, al te pakken heeft…

En daarom wil je hem juist behandelen als een saaie schoolles.

 • Neem af en toe expres je aandacht weg door weg te kijken of snel aandacht aan een vriendin te geven
 • Wees het zo nu en dan niet met hem eens
 • Doe soms net alsof je niet hoorde wat hij zei omdat je met je aandacht ergens anders was
 • Neem soms expres een gesloten lichaamshouding aan

Zo heeft hij nooit je volle aandacht en weet hij nooit zeker wat hij aan je heeft. En dát maakt jou extra interessant en aantrekkelijk.

Doe soms dus expres het tegenovergestelde van wat de schoolmeester van je verwacht, en hij geeft jou juist extra aandacht.

(In het volgende artikel ontdek je nog 9 tips over )

#11 Maar speel nooit hard to get

Wanneer je hem echter te weinig aandacht geeft, dan wordt het hard to get.

Nu denken sommige vrouwen door alle wijsheid uit de bladen dat dat juist het walhala is… Hem nauwelijks aandacht geven en juist wat bitchy overkomen.

Maar weet je wat er dan gebeurt?

Als hij niet zo nu en dan wél je volledge aandacht en interesse heeft, dan is er geen beloning meer voor hem.

En dan ben je inderdaad simpelweg een bitch in zijn ogen.

En dan verdwijnt hij sneller dan een hardnekkige vlek met Mr Muscle.

#12 Lach!

De laatste, en misschien wel de simpelste:

Lach meer!

Uit is gebleken dat de kans significant groter is dat hij je aanspreekt en interessant vindt als je naar hem lacht, dan als je dat niet doet.

Daarnaast doet lachen heel veel met ons. Het toont zelfvertrouwen, spontaniteit en plezier.

Onbewust doet het voor mannen nog veel meer. En om dat te begrijpen kijken we naar apen.

Vrouwtjes en mannetjes lager in de rang lachen namelijk naar de dominantere mannetjes om hun respect voor ze te tonen.

En onbewust wordt dat nog steeds in hem losgemaakt als je naar hem lacht. Hij voelt zich mannelijker en dominanter, en dat is precies wat hij wil voelen als hij met een vrouw praat.

De 3 schakels in zijn mannenbrein die hem verliefd maken

Met de tips die je hierboven hebt gelezen wordt je zo een ware femme fatale die elke man om haar vingers windt…

Maar de volgende stap is: Hoe zorg je ervoor dat hij je niet alleen woestaantrekkelijk vindt, maar dat hij echt verliefd op je wordt.

Nu zijn er in zijn mannenbrein 3 schakels waar hij zichzelf niet eens van bewust is…

Als je ontdekt hoe deze schakelt werken en hoe je ze bestuurt, dan heb je de macht om hem smoorverliefd op je te maken.

Nu heb ik een rapport geschreven waarin ik deze 3 schakels uit de doeken doe, en die kan je hieronder nu gratis downloaden.

Liefs,
Mathijs

Zahra Doe Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

3 Comments

Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

Leavy Reply

Your Name (required) Your Name (required) Your Message