Flirt portale kostenlos berlin

flirten via whatsapp voor mannen

shruti hassan dating chennai super kings suresh raina

Flirten gebeurde al vaak via sms, en nu steeds vaker via Whatsapp. Mobiel flirten kan op ieder moment, en waar je maar wilt. Hier volgen vier tips voor flirten met je mobiele telefoon. Flirten is speels en luchtig. Vooral bij een flirten in die augen schauen prille flirt mogen de berichtjes luchtig zijn. Breng een emotionele boodschap liever flirten via whatsapp voor mannen over. Sms-flirten kan verslavend zijn.

stuttgarter zeitung er sucht sie

Maar flirten via whatsapp voor mannen niet stuttgarter zeitung er sucht sie iedereen stelt een stortvloed aan berichten op prijs. Hou hier mee. En soms is het echt gewoon beter om te bellen, bijvoorbeeld als je een oproep hebt gemist. Met name vrouwen hebben vaak flirten via whatsapp voor mannen gevoel dat het tijdstip van het bericht heel belangrijk is.

Het tegendeel is waar. Hard to get spelen door lang te wachten met een bericht sturen kan flirten via whatsapp voor mannen werken.

Dus wacht niet langer dan 24 uur, maar sms de ander gewoon terug op het moment dat jij dat zelf prettig vindt.

Een sms is zo verstuurd: Let daarom goed op naar wie je het verstuurt. Je wilt niet dat je leuke flirt bij de verkeerde terechtkomt.

Het liefst ontvangen vrouwen een combinatie van gevatte opmerkingen met onschuldig geflirt. Ze zien de berichtjes van een man als een deel van zijn persoonlijkheid. Een sms is minder beladen dan een telefoontje en geeft mensen de kans te controleren wat ze zeggen. Je moet ingelogd zijn om te reageren. Latest Blogposts Flirten gebeurde al vaak via sms, en nu steeds vaker via Whatsapp. Hou het luchtig Flirten is speels en luchtig.

Timing is overgewaardeerd Met name vrouwen hebben vaak het gevoel dat het tijdstip van het bericht heel belangrijk is. Controleer de geadresseerde Een sms is zo verstuurd: Gebruik niet te sarcasme.

Dit zorgt vaak voor misverstanden. Geen seksueel getinte opmerkingen. Bij voorkeur geen smileys en sms taal. Dit wordt maar door een deel van de vrouwen gewaardeerd. Niet alleen praktische berichtjes, zoals een instructie om elkaar te ontmoeten op een bepaalde plaats en tijdstip.


Had je vroeger een leuke vent ontmoet, dan kreeg je met een beetje geluk een dag later een smsje van hem. Hoe moet dat eigenlijk, flirten via Whatsapp? Flirten via whatsapp voor mannen je een leuke man of vrouw ontmoet hebt, beland je tegenwoordig al snel in Whatsapp-gesprekken. Wat vooral nieuw is aan deze manier van communiceren is dat je tenzij iemand het uitgeschakeld heeftkan zien wanneer iemand voor het laatst online geweest is en dus je bericht gelezen heeft.

Het wachten op antwoord wordt daardoor nog spannender en kan voor je gevoel nog langer duren dan voorheen. Je weet immers zeker dat diegene online geweest is. Whatsapp moet je eigenlijk interpreteren als een gesprek dat in principe geen eind heeft, maar eerder als een met tussenpauzes.

Dus schiet niet gelijk in de stress als je ziet dat iemand online geweest is, maar je nog niet direct een antwoord ontvangen hebt. Anderzijds kan te lang wachten met reageren meer dan een dag overkomen als desinteresse. Probeer het een beetje natuurlijk te houden en blijf dicht bij je gevoel bij flirten via whatsapp voor mannen bepalen hoe vaak en snel je wilt reageren. Vrouwen vinden het leuk als de Whatapp-gesprekken een beetje spannend zijn. Daag de ander uit, maak grappen en geef jezelf nog niet helemaal bloot.

Ga zeker niet zeuren of klagen, dit kan verkeerd overkomen. Neem ook de tijd om even leuk te kletsen en haak niet elke keer na 2 zinnen af.

Zo leer je elkaar een beetje kennen. Ben je echt leuk aan het chatten, vraag haar dan een keertje mee op date. Na een week intensief appen flirten via whatsapp voor mannen vrouwen het vaak wel tijd voor de volgende stap. Wil je het spannend houden, zorg dan voor natuurlijke pauze tussen 2 gesprekken en stalk de ander niet met jouw berichtjes. Ook niet als de ander niet reageert! Maak verder geen seksistische opmerkingen en praat niet de hele tijd over jezelf.

Zorg dat er een dialoog ontstaat, maak af en toe flirten via whatsapp voor mannen grap en vermijd ongemakkelijke vraag-antwoord gesprekken. De meningen over het gebruik van emoticons zijn verdeeld. Mits het wel de tekst ondersteund en niet te overdreven gebruikt wordt. Shutterstock — Mila Whatsapp geeft NIET aan wanneer een bericht gelezen is.

Whats app geeft bij het eerste vinkje aan dat het ontvangen is op de hoofdserver. Ik maak zelf al ruim een jaar gebruik van LINE dit is een geweldige messenger voor elke type telefoon maar ook voor de pc of laptop. Wordt in het buitenland soms al meer gebruik dan WhatsApp. Je kan ten alletijde gewoon zien of iemand iets gelezen heeft hoor ook al staat de blauwe vinkjes uit.

Gewoon het verzonden bericht naar slepen dan zie je of het bericht is aangekomen en geleden en hoe laat.

Hoi, ik heb een soort van vraag ik namenlijk een meisje, ik zie haar soms op school zij kent mij niet maar als ik haar zie word ik vrolijk en probeer ik haar aandacht te krijgen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Whatsappen versus smsen Als je een leuke man of vrouw ontmoet hebt, beland je tegenwoordig al snel in Whatsapp-gesprekken.

Wat moet je juist niet doen? You flirten via whatsapp voor mannen also like. Doe volgende keer je research wat beter. Op whatsapp is nu de blauwe vinkjes dat betekent dat hij of zij het heeft gezien. Je hebt gelijk inderdaad, bedankt voor je feedback! Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


3 Whatsapp & SMS Versiertips Om Met Mannen Te Flirten Via de App / Chat

Some more links:
-
Eigentijds flirten, via sms of WhatsApp, moet je zonder meer kunnen. Nietwaar? Ja, maar met flirten alleen krijg je niet helemaal voor elkaar wat je echt wilt.
-
Eigentijds flirten, via sms of WhatsApp, moet je zonder meer kunnen. Nietwaar? Ja, maar met flirten alleen krijg je niet helemaal voor elkaar wat je echt wilt.
-
Leer hoe je moet versieren en flirten via WhatsApp, SMS en Tinder met deze versiertips. 37 Tinder Openingszinnen Voor Een Perfect Eerste Bericht (voor mannen).
-
Leer hoe je moet versieren en flirten via WhatsApp, SMS en Tinder met deze versiertips. 37 Tinder Openingszinnen Voor Een Perfect Eerste Bericht (voor mannen).
-
Flirten gebeurde al vaak via sms, en nu steeds vaker via Whatsapp. Mobiel flirten kan op ieder moment, en waar je maar wilt. Tips voor mannen.
-

0 13 simpele tips om beter te flirten met mannen en hoe je subtiel flirt

In dit artikel leer je:

 • Hoe je het beste kan flirten met mannen en hen kan verleiden, ook al ben je verlegen. Of dit nou in de klas, in een discotheek, op een fuif of op het strand is.
 • De geheime en gouden trucjes om elke man het hoofd op hol te brengen – ook al heeft hij je nog nooit gezien (ook geschikt voor online dating).
 • Mijn nummer 1 advies als een man interesse in je toont, maar onhandig is met flirten.
 • Wat je kan leren van de beste verkopers ter wereld.
 • En nog veel meer...

Maar voordat je verder leest, bekijk eerst onderstaande video:Hoe je flirt met leuke mannen:

Tip 1: Vraag hem om hulp

hulp-vragenHet is wel grappig wat ik soms op internetfora zoals Girlscene teruglees.

Ik zou er eigenlijk niet om mogen lachen.

Ik zou niet eens op die fora moeten kijken, die eigenlijk uitsluitend voor vrouwen bedoelt zijn.

Maar tijdens mijn koffiepauze kan ik het vaak niet laten.

Vrouwen klagen vaak over hoe bemoeizuchtig mannen zijn

Mannen kunnen nooit naar je luisteren zonder je advies te geven, hoor ik vaak terug.

En ik kan me voorstellen dat je dit als sterke, onafhankelijke vrouw berevervelend vindt.

Maar gelukkig zijn er manieren waarop je handig gebruik kan maken van deze situatie. En ervoor kan zorgen dat deze nare mannelijke eigenschap in je voordeel werkt.

Hoe je dat doet?

Vraag de man waarmee je wilt flirten om je te helpen

 • Of je hem nou in een discotheek ziet
 • Hij een klasgenoot is die je langdurig elke dag op school ziet
 • Of dat het een vreemde is die je tegenkomt in de supermarkt tussen de wijnen en de visafdeling…

Deze tip is overal van toepassing.

Hij is zo speciaal, dat ik er een aparte video voor heb gemaakt:Mannen willen al je problemen oplossen

De vrouw in nood is “alive and kicking”. Zelfs in post-feministisch Nederland.

Is dit jouw prins op het witte paardElke man droomt er stiekem van dat zijn droomvrouw in de penarie komt. En dat hij de prins op het witte paard mag zijn die haar komt redden.

Dat komt omdat hij biologisch is geprogrammeerd om vrouwen die in de problemen zitten te helpen. Zijn …

… de mannen in zijn omgeving doen het…

… en nu heeft hij dat gedrag voor eens en voor altijd overgenomen.

Onhandig als je in een relatie zit en aan iets wil werken of iets wil vertellen zonder dat hij je continu van advies voorziet.

Enorm praktisch als je een vreemde man ervan wil overtuigen dat hij wat meer aandacht aan jou moet besteden dan aan de rest van de wereld.

Tip: Lees hier.

Wat je aan je droomman kan vragen om subtiel met hem te flirten

 • Iets van je werk dat je niet weet.
 • Een computerprobleem wat je niet kan oplossen.
 • Je magnetron die niet werkt.
 • Het uitzoeken van het beste ingrediënt voor spaghetti in de supermarkt.
 • De weg op straat.
 • Een vriend om hulp vragen met iets zwaars te verplaatsen.

In al deze situatie speel je de onschuldige jonkvrouw, voor wie de knappe prins een doek over een plas water legt.

Zodat haar schoeisel niet worden bevuild als ze over de weg loopt.

Wat er gebeurt in een mannenhoofd als je hem om hulp vraagt

voor de spanningHem vertellen dat je fiets stuk is en dat je niet weet wat je moet doen, zorgt voor een orkaan aan opwinding bij een man.

Niet het soort opwinding waarvan ze vol enthousiasme naar een site met natuurfilms surfen. Wel het soort opwinding dat hij voelt als hij een vrouw vanuit de grond van zijn hart wil bijstaan.

Zich niet realiserende dat we niet meer in de oertijd leven, en dat je die dingen ook prima zelf zou kunnen.

Je maakt hem gek op je omdat je hem mannelijk laat voelen. nog 6 tips om hem gek op je te maken.

Laat me je een voorbeeld geven van een dergelijk WhatsApp-gesprek:

Jij: “Hee, heb jij verstand van fietsen?”
Hij: “Wat scheelt eraan?”
(Ook als hij totaal geen verstand van fietsen heeft, zal hij dit niet laten merken.)
Jij: “Ja, hij doet het niet… Het lijkt erop dat (…)” (Bijvoorbeeld: het wiel niet meer goed draait.)
(De man in kwestie zoekt nu op Google verwoed wat dit kan betekenen. Alsof zijn leven ervan afhangt.
Hij: “Zie jij iets geks gebeuren bij de spaken…?”

En hopla. Hij is begonnen met het oplossen van het probleem. Althans, zo lijkt het op de oppervlakte.

Maar er gebeurt nog iets anders.

Observatie 1: Een man voelt zich ontzettend belangrijk

beschermenOp zo’n moment spreek je hem aan op zijn beschermingsinstinct.

Dit is zo krachtig, in welke man dan ook, dat het.

Het is het soort snelle trucje om het hoofd van een man binnen te dringen waar wetenschappers jaloers op zijn.

Observatie 2: Hij vindt het leuk om je te helpen

Misschien vind jij het helemaal niet leuk om dingen voor een man te doen die je niet kent. En dat kan ik me goed voorstellen.

Daarom denken veel vrouwen dat vreemde mannen er helemaal niet op zitten te wachten om werk voor hen te doen. Maar ik kan je verzekeren dat de realiteit heel anders is:

In werkelijkheid geniet hij er ontzettend van dat hij je uit de brand mag helpen.

Ook als hij je in eerste instantie niet zo aantrekkelijk vindt, zal hij enorm genieten van het vertrouwen dat je in hem stelt.

En over vertrouwen gesproken:

Maak er geen misbruik van

grappigDit trucje is zo krachtig, dat je mannen van alles voor je kan laten doen zonder ze wat terug te geven.

Zo was er een aantal jaren geleden de trend.

Nou is dit best een leuk grapje – voor 1 keer.

Maar als je het vaker doet, zullen mannen zich achteraf gebruikt voelen.

En het gevolg is dat zijn hulpvaardigheid naar vrouwen in het algemeen enorm omlaag kan gaan.

Weet dus dat als jij een man stom vindt en het niet erg vindt om hem voor een rotklusje te gebruiken…

… hij bij de volgende vrouw ronduit zal weigeren om haar te helpen. Ook al doet zij dit puur om hem een kans te geven met haar te flirten.

Dus doe dit alleen als je een man leuk vindt.

Wees een beetje aardig voor je zusters. Zodat er op deze manier genoeg leuke, positieve mannen overblijven.

Tip: Is zijn vertrouwen in jou geschaad? Kijk hier.


Tip 2: Laat hem zijn best voor je doen

ik doe mijn bestWeet je wat een andere reden is dat het vorige trucje zo goed helpt bij het flirten?

Omdat hij zijn best voor je doet.

Mensen hechten meer waarde flirten in die augen schauen als ze ergens moeite voor moeten doen

1 van de reden dat ik bepaalde informatie alleen voor geld aanbied, is dat ik deze alleen wil geven aan mensen die er wat mee gaan doen.

Zo heb ik cursussen als “”

Ik zou het me prima kunnen veroorloven om deze gratis online te zetten. Maar ik weet dat als ik dit doe, de kans dat mensen hier serieus mee aan de slag gaan afneemt.

Als je ergens voor betaalt, ook al is het maar een beetje, hecht je er meer waarde aan.

Zo geldt het ook voor mannen en sneeuwpoppen

sneeuwpopStel, je ziet hoe een sneeuwpop omver wordt getrapt door een jochie uit de buurt.

Niet zo erg toch?

Misschien niet heel erg aardig van hem, maar dat is het wel.

Maar wat nou als je kleine broertje een hele dag aan die sneeuwpop heeft gewerkt? Waar jij hem de hele middag hebt geholpen? En jullie samen de laatste hand eraan hebben gelegd?

Dan stuttgarter zeitung er sucht sie is het nogal wat als met 1 trap die sneeuwpop wordt gescheiden van zijn hoofd – en dat rotjochie lachend wegrent.

Mannen denken er precies hetzelfde over

Als jij ze vraagt om je te helpen, en ze doen dit vervolgens…

… of je begint een gesprek met ze waarbij ze zo twintig minuten jou er van proberen te overtuigen dat hun suffe kantoorbaan helemaal geweldig is…

… dan zullen ze het daarna ineens belangrijk vinden wat je van ze vindt.

Waar je daarvoor een vreemde voor ze was, ben je nu een bekende geworden. Een bekende die ze het naar de zin willen maken. En waar ze ineens met andere ogen naar kijken.

Hoe langer een man met je praat, hoe groter de kans wordt dat hij je op den duur zal versieren.

Die twee zijn naadloos aan elkaar gekoppeld. Dat is 1 van de redenen waarom ik geloof dat niet bestaat, en.

Laat het gesprek stilvallen

Een andere manier om hem te laten investeren, is om het gesprek stil te laten vallen.

Op deze manier wordt hij gedwongen om wat te zeggen… en dus moeite voor je te doen.

Elk klein beetje moeite wat hij voor je doet, is mooi meegenomen.

Het zorgt ervoor dat hij zijn tijd met jou meer gaat waarderen.


Tip 3: Maak oogcontact

knipoogAls je subtiel wil flirten met een man, hoe kan je dit dan het beste aanpakken?

Stel dat je te maken hebt met een sociaal intelligente man…

Een man die van zichzelf een slimmerik is. En die goed begrijpt wat er aan de hand is wanneer een vrouw hem leuk vindt.

Dan hoef je in feite maar 1 ding te doen. En dat is… *tromgeroffel*

Oogcontact maken

Wanneer je een man net iets te lang aankijkt voordat je met hem gesproken hebt, laat je hem merken dat je interesse in hem hebt.

Bij een sociaal intelligente man zal dat betekenen dat hij een praatje met je komt maken, wanneer jij je interesses laat blijken.

Helaas zijn de meeste mannen niet zo intelligent.

We hebben moeite met het snappen van oogcontact

aandacht krijgen van mannenZoals je weet zijn mannen niet zo goed in het oppikken van deze signalen.

In veel gevallen zal zijn om zijn aandacht te trekken.

Er zijn een aantal zaken waarmee je dit kan combineren, om onverstaanbaar voor hem te worden.

Welke dit zijn, vertel ik je zometeen.

Maar eerst iets anders.

Stel dat je in gesprek bent met een man. Kijk je hem dan aan?

Als je wilt flirten met een man, besteed dan zoveel mogelijk aandacht aan zijn ogen.

Kijk hem aan alsof je leven ervan afhangt.

Niet op een creepy “ik weet waar je huis woont”-manier. Waarbij er veel spanning in je gezicht te zien is.

Maar gewoon op een rustige, vrouwelijke wijze.

Dat is onweerstaanbaar voor mannen.

meteen de andere 18 dingen die mannen onweerstaanbaar vinden aan vrouwen.


Tip 4: Lach naar hem

Weet je wat 1 van de meest opwindende dingen is die een vrouw kan doen?

Althans, volgens de meeste mannen?

Lachen

Kijk maar eens naar van datingsite OkCupid:

Grafiek OkCupid over profielfoto vrouwen lachen flirten niet lachen

Zoals je ziet geven mannen de voorkeur aan vrouwen die oogcontact maken en lachen op hun foto voor online dating. Dat geldt dus ook voor Tinder.

Het beste kan je hierbij flirterig in de camera kijken…

… maar dat geldt niet alleen op een datingsite.

Ook in het echt is flirterig oogcontact en glimlachen een uitstekende combinatie.

Waarom lachen geweldig islachen

 • Je laat hem zien dat je het naar je zin hebt.

Hij zal dit automatisch interpreteren als dat je hem leuk vindt. Dit is ideaal; de meeste mannen vinden het heerlijk als een vrouw hun ego streelt door te laten merken dat hij leuk is.

Tip: Lees hier.

 • In de beste situatie twijfelt hij waarom je lacht.

Hij vraagt zich af of jij hem leuk vindt, of dat je lacht omdat je het naar je zin hebt. Gelukkig hoef je hier niets voor te doen, omdat de meeste mannen het maar wat spannend vinden om met een leuke vrouw te praten.

 • Lachen kan hem tevens helpen om te ontspannen.

Mannen vinden het eng om met een vreemde vrouw te praten, of met een bekende vrouw te flirten (geloof het of niet). De lach laat zien dat je niet van plan bent om hem af te wijzen of hem in het openbaar te vernederen. Soms is dit net het stukje geruststelling wat hij nodig heeft om met het spelletje door te gaan.


Tip 5: Raak hem aan

Aanraken is goedSommige vrouwen vinden het een beetje eng, een man aanraken.

Maar ja. Je kan niet om flirttips vragen, en deze gouden tip ontlopen.

Want weet je wat aanrakingen doen met de persoon aan wie je ze geeft?

Hij vindt je:

 • Aantrekkelijker
 • Langer
 • Intelligenter

En daar hoef je dus geen spat voor te doen.

Het is allemaal ontdekt door, gedaan door de beste wetenschappers van de wereld op dit gebied.

Aanraking is 1 van die dingen die niet kunnen ontbreken als je met iemand flirt

Het is het verschil tussen “ik vind je aardig” en “ik vind je leuk”.

Nou zijn de meeste mannen nogal dom in het interpreteren van flirtsignalen.

Ik kan je garanderen dat je het een paar keer zal moeten doen, voordat hij dat doorheeft. In de volgende tip hoor je daar meer over.

Maar met aanrakingen kan je als vrouw het gesprek op een prachtige wijze sturen.

Je kan hem laten merken dat je het naar je zin hebt. Dat je hem interessant vindt.

En weet je waar dat helemaal geldt?

Bij het flirten met een collega

flirten-versieren-collegaJa, ik heb je e-mails wel gehad. … of op een andere collega.

Je zit in een lastig parket. Hoe kan je nou met je crush flirten op het moment dat er een arbeidsverhouding is?

Dat zal ik je vertellen:

Door hem subtiel aan te raken.

Dat betekent dus dat wat je ook doet, het vooral niet erotisch hoeft te zijn. Maar een hand op zijn schouders, hem even kort aanraken op zijn been, hem per ongeluk aanstoten….

Het zijn de klassiekers die het verschil kunnen maken tussen een leuke date en nog een slok slechte witte wijn met Grey’s Anatomy op de achtergrond.

Tip:.


Tip 6: Wees niet bang om zelf op hem af te stappen

De meeste mannen zijn als Teletubbies.

Ze hebben een belachelijk duidelijke uitleg nodig om te begrijpen wat je in godsnaam bedoelt:Sociaal contact is voor mannen nogal een ingewikkelde zaak.

Want we vinden het machtig interessant, die vrouwen. Maar met ze praten en met ze flirten?

Nee.

Dat is wel heel ingewikkeld.

De reden waarom hij je niet aanspreekt

voelt-zich-niet-goed-genoeg-datenIk ken genoeg vrouwen die hun neus in de lucht gooien.

Ze zeggen:

“Nou moe. Als een man niet mans genoeg is om mij aan te spreken, dan verdient hij me niet.”

Het grappige is dat dit dezelfde vrouwen zijn die na drie maanden bij me komen en aan mij vragen:

“Hee, ken je nog een leuke man voor mij?”

Wat je laat merken als jij je te goed voelt voor mannen die je niet durven aan te spreken

Ik begrijp heel goed dat je er behoefte aan hebt om verovert te worden.

En dat is prima. Ik neem het je niet kwalijk. Als ik een vrouw zou zijn, zou ik ook niet kunnen wachten.

Maar:

Ik ben een man. En ik ben een coach. Ik weet hoe mannen het zichzelf moeilijk maken…

Dat ze een zorgvuldig geformuleerde openingszin letterlijk honderden keren in hun hoofd kunnen herhalen – en dan nog steeds niet op je af durven te stappen.

Terwijl dit vaak enorm leuke mannen zijn.

Het is de eerste stap die ze niet durven te zetten

eerste-stap-zettenMaar als je kijkt naar wat ze in hun leven hebben gedaan, dan zijn dit vaak types die:

 • Een goede baan hebben.
 • Prestige hebben in hun werk. (dokters en advocaten zijn geen uitzondering)
 • Een aantal lange relaties hebben gehad.

Deze mannen worden juist extra verlegen omdat ze hebben gezien hoe het hun vriendin verging als ze uitging. Ze voelde zich vaak ongemakkelijk als ze door creepy gasten uit werd gevraagd.

En dat begrijpen die mannen volkomen.

Het gevolg is dat ze daar rekening mee houden.

En sowieso is het nooit makkelijk geweest voor een man om een vreemde vrouw aan te spreken.

Je gaat toch out of the blue op iemand af die je voor het oog van de kroeg belachelijk kan maken, als ze dat zou willen.

En daarover gesproken:

Is het wel helemaal eerlijk dat jij zelf niet op hem af wilt, maar dat je van hem verwacht dat hij dat klusje wel op wil knappen?

Hoe je hem subtiel aanspreekt

Je ziet die ene boy staan, zoals ze op dat girlscene forum zouden zeggen…

Je denkt:

“Heeft Tim 101 of 202 magische trucs om me te helpen…?”

En dan zeg ik: “Nee.”

Maar ik heb wel een stappenplan. Vrij naar mijn eerdere artikel over ““.

Stap 1: Kijk hem aan

oogcontactJouw noeste taak is ervoor te zorgen dat hij jou aanspreekt.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want mannen zijn net Teletubbies, weet je nog?

Als je ze iets wil uitleggen, moet je dit in simpele taal doen. En dit vaak herhalen. Zo wordt de kans het grootst dat hij het begrijpt.

Het begin is dat je oogcontact maakt – en dit een paar keer herhaalt.

Net zo lang totdat hij doorheeft dat je niet kijkt naar iemand die achter hem staat. Of dat je een bovengemiddelde interesse hebt voor de foto die achter hem aan de muur hangt.

Stap 2: Maak een gebaar

Is hij niet op je afgestapt, is het tijd voor zwaarder geschut.

Maak een gebaar:

 • Geef hem een knipoog.
 • Hef je glas als jullie ogen elkaar ontmoeten.
 • Zwaai naar hem.

Vergeet er niet bij te lachen.

Als hij je nu nog niet aanspreekt, betekent dit niet dat hij je niet leuk vindt.

Hij kan verlegen zijn, of simpelweg niet weten wat hij moet zeggen…

… of niet doorhebben dat je hem aantrekkelijk vindt. Geloof me, mannen zijn echt zo dom.

Ik wou ook dat het anders was. Maar gelukkig is er ook nog stap 3.

Stap 3: Stoot tegen hem aan

Gooi een glas drinken een drankje over hem heenGa dichtbij hem staan en stoot hem per ongeluk aan. Gooi een glas rode vodka over hem heen.

Ik weet hoe fout het is, maar het werkt.

Maar heb je liever een directe aanpak, dan:

Stap 3: Spreek hem direct aan

Het maakt niet uit waar je over begint. Zolang het er maar op neer komt dat jullie met elkaar beginnen te praten.

Je kan mijn eerdere tip gebruiken en hem om hulp vragen. Dat werkt nou eenmaal als een zonnetje.

Kijk voor goede openingszinnen eens naar.


Tip 7: Zie er uitnodigend uit

uitstraling-verbeterenIk heb een verrassing voor je.

Iemand die je niet kent, verleiden voor dummies…

Het begint met de instructie om er goed uit te zien.

Dat is namelijk de eerste indruk die je maakt. En of je het nou wil of niet, hij haalt daar informatie uit.

Ik weet dat veel vrouwen hier weerstand tegen hebben:

“Puh,” zeggen ze, “Ik ga mijn uiterlijk niet aanpassen voor mannen.”

Wat mijn antwoord daarop is,.

Focus je op wat ertoe doet

 • Wees niet bang dat je niet aantrekkelijk bent.

Op elk potje past een dekseltje – en als je een zesje bent is dat ruim voldoende. Vrouwen denken dat mannen heel oplettend zijn qua uiterlijk, maar het tegendeel is waar.

We scannen je eerder kort om te checken of we je aantrekkelijk vinden. De eerste indruk is dus heel belangrijk.

 • Zorg dat je een gezond gewicht hebt.

Niet te dik, en niet te dun. Een paar kilo’s te zwaar of te licht is ok.

Maar als hij je verward met een walvis omdat je overal waar je gaat een reusachtig aquarium met je mee moet slepen, of dat je zo mager bent dat je bijna doorzichtig lijkt, dan wordt het tijd om er wat aan te doen.

 • Draag vrouwelijke kleding.

Dit is mijn nummer 1 tip als jij je niet aantrekkelijk voelt.

De snelste manier voor een man om te zien dat je aangesproken wil worden, is dat jij de clichématige vrouwenkleding draagt. Denk hierbij aan: rokken, jurken, hakken, enzovoorts.

 • Toon blote huid.

Hierdoor kom je aantrekkelijker over,. De beste hoeveelheid is ongeveer 40% blote huid.


Tip 8: Geef hem niet alle informatie

Vrouwen moeten mannen gewoon vertellen wat er fout isHoe je flirt met mannen?

Door niet alles over jezelf te vertellen wat hij wil weten…

… en hem zo nieuwsgierig te maken dat hij niet kan wachten om je vragen te stellen.

Laat me je een voorbeeld geven:

Stel je voor dat je op reis bent geweest. Naar Canada

En je hebt daar het meest spectaculaire gedaan wat je maar kan verzinnen. Bijvoorbeeld zeehondjes beschermen tegen de pelzenjacht.

Dan kan je dat laatste vertellen. Welke man zou daar niet van onder de indruk zijn?

Of je kan dat gedeelte weglaten. En simpelweg laten vallen dat je in Canada bent geweest.

Om vervolgens verder te praten over het onderwerp waar jullie over hadden.

Als hij het interessant vindt waar je bent geweest, zal hij je om verduidelijking vragen.

“He wat, wat heb je in Canada gedaan?”

Dit is het moment waarop je meer informatie kan geven als je dat wil. Maar door die omslachtige manier van dit verhaal ter sprake brengen, heb je twee dingen bewerkstelligt:

 1. Je hebt van tevoren zijn interesse gepeild.
 2. Hij heeft een kleine emotionele investering gedaan – en elke investering is er 1.

Tip 9: Stel hem vragen

goede vraagHoe zorg je ervoor dat je in zijn ogen aantrekkelijker wordt dan alle andere vrouwen om jullie heen?

 • Is het in alles wat je zegt je sprankelende persoonlijkheid door te laten klinken?
 • Op te scheppen over wat je allemaal bereikt hebt?
 • Ver naar voren te kijken, zodat hij een uitzicht heeft op je decolleté?

Geen van allen.

Het geheim van de beste verkopers die ik ken

Weet je wat mensen die communiceren voor hun werk allemaal in ogenschouw nemen?

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen die van alles voor anderen doen, niet per se aardiger gevonden worden.

Gek he. Je zou toch denken dat de persoon die de koffie haalt op kantoor, de taart aansnijdt en alles organiseert de meeste “credits” krijgt.

Maar het tegendeel is waar:

Mensen vinden die persoon een slijmbal en een try-hard.

En zo gaat dat in de liefde ook.

Wil je indruk maken? Probeer dan vooral niet om indruk te maken.

Tip:.

Hoe je hem je laat bedelven onder aandacht

aandacht-vissenDoor vragen te stellen en oprecht geïnteresseerd te zijn, geef je hem twee geweldige cadeautjes:

1.Hij kan lekker over zichzelf praten.

Dat vinden mannen heerlijk. Dus laat hem lekker ratelen over zijn baan als vrachtwagenchauffeur, of over Studio Sport.

Knik een paar keer, en neem nog een slokje van je veel te dure cocktail. Want voordat je het weet komt het volgende cadeautje…

2. Hij wordt nieuwsgierig naar jou.

Na verloop van tijd denkt hij: “Wie is deze vrouw, die zo geïnteresseerd is in wie ik ben? Zij moet wel heel bijzonder zijn, als ze zo aandachtig naar me zit te luisteren.”

En weet je wat er dan gebeurt? Hij richt zijn aandacht op jou…

…en die verslapt niet meer.


Tip 10: Hou het speels

dat is zwaarWeet je wat het omgekeerde is van flirten?

Zware of moeilijke gespreksonderwerpen aansnijden.

Depressieve verhalen. Lange anekdotes. En alles wat er op lijkt.

Het hoort simpelweg niet thuis in een gesprek als je probeert te flirten met een man.

Wat je doel is als je met hem praat

Je wil dat hij naderhand een goed gevoel heeft overgehouden aan het gesprek.

Dat hij niet kan wachten om weer met je te praten.

En dat gaat simpelweg niet lukken als jullie over zware of deprimerende onderwerpen praten.


Tip 11: Leun een klein beetje in

inleunenEen simpel lichaamstaal trucje wat je kan gebruiken om hem het idee te geven dat hij bijzonder is.

Tip: Leer hier de signalen te herkennen.

Door in te leunen laat je zien dat je werkelijk aan zijn lippen hangt.

En dat zal hij je in dank afnemen.


Tip 12: Maak het hem zo makkelijk mogelijk

te makkelijkWeet je?

Versieren is voor mannen al moeilijk genoeg.

Ze doen er wel heel stoer over. En je zal nooit de andere kant horen. Het is allemaal geneuzel over hoe goed het gaat met hun veroveringen.

Maar als flirtcoach weet ik als geen ander hoe mannen worstelen.

En weet je wie het slechtste zijn in versieren?

De mannen die zich er nooit in verdiepen, bakken er niets van

Ga maar na:

Als je een chocoladetaart wil bakken, zoek je een recept op.

En als je wil flirten met een vrouw, zal je haar eerst moeten begrijpen.

Maar mannen zijn daar van nature niet goed in:

Iemand moet het hen leren. Soms hebben ze een oudere broer die hen haarfijn uitlegt wat ze wel of niet goed doen. Meestal niet.

Vinden ze die wijze lessen niet, dan blijven ze slecht in flirten. Komen ze er op een gegeven moment eentje tegen, dan zal je zien dat ze er stukken op vooruit gaan.

Hoe je hem kan helpen om met je te flirten

Maak het zo makkelijk en leuk mogelijk voor hem.

Hij is geen expert. Hij doet ook maar wat.

Maar hij zal dat nooit laten zien. Daarvoor is zijn ego te groot.

En over grote ego’s gesproken…


Tip 13: Vergeet je eisenlijstje en geef hem een kans

Vrouwen hebben een lijst met eisen waaraan een man moet voldoenWeet je wat je flirtpogingen enorm kan saboteren?

Als je tijdens het flirtgesprek enorm kritisch bent naar de man in kwestie.

Stel dat je via WhatsApp of Facebook aan het flirten bent, of een Tinder match hebt… eine hübsche junge frau sucht im internet einen reichen mann

En die persoon onderwerpt aan een vragenvuur om erachter te komen of hij bij je past.

Realiseer je dan dat dit hem enorm afschrikt:

Hij denkt dat je gelijk met hem wil trouwen en baby’s wilt maken – en dat is juist iets waar de meeste mannen niet op zitten te wachten.

Je mag best kritisch zijn. Maar daar is een tijd en een plaats voor. Namelijk:

Wees kritisch op de tweede date

En niet eerder.

Alles daarvoor laat je lekker over je heen komen.

Als je hem aantrekkelijk vindt, geef hem dan een kans. Om even tot rust te komen, te beseffen dat hij een beetje zenuwachtig en onhandig is en dat jij ongetwijfeld niet bijt.

En op die tweede date?

Dan wordt het tijd om eens kritisch te kijken of deze man wel aan je standaarden voldoet.


Zo, dit waren mijn 13 beste flirttips voor vrouwen. Maar er is meer…

Ik gun jou precies hetzelfde. De leukste man die jij je kan voorstellen, als je vriendje. Iemand die je koestert en liefhebt, en je steun geeft op de momenten dat het ertoe doet.

Maar bovenal iemand die je nu alleen maar tegenkomt in je dromen.

Als je met hem begint te flirten zoals je in dit artikel geleerd hebt, is het tijd voor de volgende stap.

Hoe je hem verliefd op je maakt

Ik weet dat je favoriete vrouwenblad schrijft dat “liefde gewoon moet ontstaan” en dat je “het niet kunt afdwingen.”

En ik wil ook helemaal niet beweren dat het anders is.

Maar je kan de liefde wel een handje helpen.

Wat denk je van in de grootste krant van de Verenigde Staten, dat laat zien dat mensen die elkaar bepaalde vragen stellen, verliefd op elkaar worden?

Het is een artikel over een wetenschappelijk onderzoek dat je zeker wilt hebben gelezen als je de kans groter wil maken dat een man verliefd op je wordt.

Maar wat nog veel belangrijker is, is hoe je met hem omgaat.

Elke dag. Of je nou 10 jaar bij hem bent, of hem 1 dag kent.

Want mannen willen graag op een manier behandeld worden…

… maar ze zullen je nooit vertellen hoe precies.

Daarom startte ik het Mannengeheim

Ik schreef een document waarin ik je precies uitleg hoe je een man verliefd op je maakt met de verborgen technieken die elke flirtkoningin gebruikt.

Als je wilt weten hoe de vork precies in de steel zit, kan je hieronder je e-mailadres achterlaten. Ik stuur het je dan binnen een paar minuten toe.

Laat een reactie achter:

08 Jun 2015, door in


Yes, je hebt een geweldige vrouw op WhatsApp of Tinder, misschien heb je zelfs haar nr wel gekregen in de kroeg...

Je zit te staren naar je scherm en denkt:

"Hoe moet ik hier nu weer op reageren?!"

Dat kan best lastig zijn, wat een WhatsApp gesprek is TOTAAL anders dan een gesprek in real life.

Gelukkig kun je wat slimme zinnen en technieken gebruiken...

Daarom ga ik je in dit artikel de tips geven waarmee je vrouwen op Tinder en WhatsApp gek om je maakt.

In dit artikel ontdek je:

 • De structuur voor een gouden openingszin voor WhatsApp
 • 7 fouten bij het beginnen van een chat gesprek
 • 3 knip-en-plak technieken voor leukere gesprekken op Tinder of WhatsApp
 • Hoe je dode app gesprekken tot leven wekt... ZONDER dat je haar hoeft aan te spreken
 • Hoe je 300% meer kans krijgt op dates
 • Wat te doen als ze niet terug appt
 • De 4 stappen die je wilt doorlopen als je haar nummer krijgt in real life of op Tinder
 • Wat te doen als ze de date afzegt
 • Hoe 1 plaatje ervoor kan zorgen dat op WhatsApp aangesproken wordt door vrouwen uit doodgebloede gesprekken

En wil je specifiek meer weten over Tinder, check dan eens mijn ultieme gids van 

Wil je trouwens écht goed worden met Whatsapp en Tinder? Download dan eens mijn met 25 geweldige tips om altijd die date te krijgen.

Flirten via WhatsApp – Hoe je mijn fouten verkomt

Voordat we de 9 flirten op whatsapp tips in gaan, moet ik je eerst wat vertellen...

Krijg je al dit soort gesprekken met vrouwen op WhatsApp:

Nee?

Dan ga ik je een hoop leren vandaag bro.

*Rewind geluid*

We reizen eerst terug in de tijd:

Ik was ben hier pas 2 jaar op het pad van mijn nobele queeste ‘legendarisch goed worden met vrouwen’.

Het bizarre: ik heb al wel vrouwen in bed, maar altijd vanuit het uitgaan, en nooit vanuit een date.

Na een nieuwe one-night stand, begin ik met een vrouw te flirten via SMS of WhatsApp... en dan gebeurde er iets magisch:

Met de magie van een Hans Klok tover ik de potentiële scharrel om tot een one-night stand, met nadruk op “one”.

Wanneer mijn vingers in aanraking kwamen met een telefoon-toetsenbord, dan werd alle sprankeling tussen mij en een vrouw omgetoverd tot pure mierda.

Ik heb een oude smartphone voor je afgestoft om dit pre-historische SMS'je met je te delen:

Het was zelfs zo erg dat ik vrouwen wegjaagde waarmee ik al seks had gehad.

Ja je leest het goed, zo onwaarschijnlijk slecht flirtte ik via WhatsApp.

Neem de bovenstaande voorbeeld SMS: ik had Tifen ontmoet, we hadden al gezoend en veel gelachen. We zouden als date samen koekjes gaan bakken...

Niet dus.

Hier is de samenvatting van wat fout ging:

Ik was in mijn SMS’jes net zo interessant als een kaasblokje op een stokje... zonder kaas... of stokje.

Er is iets aan WhatsApp en Tinder wat ik fundamenteel haatte.

Waarom?

Je kan niet zien en horen hoe leuk een vrouw je vindt, en je kan geen reacties bij haar opwekken door even een stilte te laten vallen. Ieder moment, na ieder bericht, kan ze offline gaan om nooit meer op je te reageren...

...En je laatste berichtje blijft daar pijnlijk hangen als een onbeantwoorde hi-five.

Ik ben een mens-dier en communiceer met lichaamstaal, niet met freakin’ emoticons.

Misschien herken je dit wel. Uit pure wanhoop ging ik een poosje vrouwen in het eerste berichtje op Tinder al op date vragen. Ik wist tóch wel dat ik het zou verpesten, dus ik kan net zo goed haar direct uitvragen via WhatsApp...

Dit werkte voor geen ene meter, geen verrassing daar.

Maarrrr... gelukkig is er ook heel goed nieuws:

Mijn struggles van vroeger, zijn jouw gratis online crashcourse WhatsApp flirten van vandaag. 

Laten we snel van start gaan:

Tip 1: Hoe je haar snel op date krijgt via WhatsApp, zonder het te verpesten

Na jaren semi full-time realiseerde ik me het belangrijkste kenmerk van iemand die écht goed is met vrouwen.

Iemand die écht goed kan flirten en versieren weet bij iedere handeling precies waarom hij het doet.

De grote filosofische vraag is dus: waarom je via WhatsApp en SMS?

Dit moet je beseffen: 

Je bent nooit aan het appen... om het appen.

In het moderne datingproces, is WhatsApp slechts een nieuwe vorm van 'de liefdesbrief'.

Mijn beste vriendin klaagt wel eens dat ik het versierproces wel heel technisch aanpak. Toen ik deze flow-chart maakte wist ik dat ze gelijk had.

Maar fuck-it, hier is ‘ie.

Je hebt haar nummer gekregen, om later met haar op date te gaan en dat snapt zij ook. Iets wat je wil ontwijken is de server van WhatsApp overbelasten met een wc-rol-lengte aan berichtjes tussen jullie tweeën.

Dit is iets waar ik mijn neef vroeger heel goed in was.

Hij liet me op een dag zijn en WhatsApp conversaties zien en ik scrolde letterlijk meters aan tekst door voordat het op een date uitkwam.

Na het toepassen van deze principes, ging hij letterlijk binnen 7 WhatsApp berichtjes op date, in plaats van na een kleine 100.

Een goed aantal berichten waarin je haar op date vraagt, is binnen ongeveer 3-7 berichtjes van het moment dat je WhatsApp gesprek begint.

Hierin telt een cluster van bijvoorbeeld 3 tekstballonetjes die je in één keer stuurt als 1 berichtje.

Tip 2: Wat is een goed eerste berichtje om te sturen?

Natuurlijk is iedere situatie en iedere vrouw anders. Een die veel gebruikt wordt is gevaarlijk, veel datingcoaches geven iets flauws weg wat maar half werkt, en uiteindelijk loop je tegen de lamp als ze het vaker heeft gehoord. Wat je nodig hebt is een format dat je iedere keer iets kan wijzigen. Dat is dé formule voor een goede eerste SMS.

Waarschuwing:

Door de epische serie How I Met Your Mother is er nieuw leven geblazen in de zogenaamde ’3-day-rule’. Je zou 3 dagen moeten wachten voordat je een vrouw belt of sms’t omdat je anders te needy over zou komen. Dit is de grootste onzin sinds Futurama voor de tweede keer gecancelled werd (waarom comedycentral, WAAROM). Hoe sneller jij aan de slag gaat hoe beter. SMS, bel of WhatsApp binnen 24 uur. De ’24-hour-rule’. ;)

 

Hieronder staat een screenshot van een WhatsApp gesprek, maar eerst even wat voorgeschiedenis:

 • Ik had haar leren kennen op een verkleed feestje. Daar gezoend. Geen seks.
 • We gingen pas rond 7 uur s’ochtens naar huis, ze woonde nog bij haar ouders.
 • De volgende dag was het Pasen.
 • Mijn openingszin op het feest was: “zo jij komt ook regelrecht uit Lord of the Rings lopen”

Ze had een rode jurk aan en wit haar, vandaar dat ik haar op het feestje ‘Arwen’ als bijnaam gaf, de elf uit Lord of the Rings.

(Totaal verkeerd gespeld, maar dat negeren we verder.)

Yes! Haar reactie is zelfs heel flirterig! Maar wat is de sleutel?

Dit ging goed, omdat ik een vaste structuur aanhoud voor het eerste berichtje op WhatsApp (tijd om in versier nerd-mode te gaan):

Bijnaam
“Arwen”

Iets unieks zeggen dat herinnert aan de ontmoeting
“Betere feestjes”. De opmerking is wat droog, maar het deed herinneren aan één van de leukste feestjes van dat jaar.

Een grapje (over haar), of een speelse uitdaging
Flink aangeschoten aankomen tijdens het paasontbijt van je ouders is natuurlijk niet bepaald het toppunt van charme, vandaar dat ik het noem.

Deze structuur gebruik ik tot de dag van vandaag en hij laat me nooit in de steek. Probeer hem gewoon eens uit en bedank me later maar. :)

Waarschuwing: voorkom deze 7 horror fouten op WhatsApp, waarmee je gesprekken laat doodlopen:

Tip 3: Voorkom deze 7 dodelijke fouten in je WhatsApp gesprekken

Als ik de volgende fouten lees, dan moet ik altijd denken aan Cheddar Bob uit 8 Mile.

Met een pistool flirten in die augen schauen probeert hij Eminem te redden in een straatgevecht.

Hij heeft goede intenties, maar schiet zichzelf uiteindelijk in zijn edele delen.

Een vrij letterlijke cockblock?

Anyway. Op dezelfde manier saboteren mannen zichzelf in hun app gesprekken:

 • "Hoi dit is [jouw naam], van gisteren”
 • "Hey dit is [jouw naam] ken je me nog?”

Dit is werkelijk het ergste wat je maar kan doen. In de sub-tekst (de communicatie, achter het werkelijke berichtje) zeg je hiermee namelijk:

"Hey... ik twijfel of ik memorabel genoeg ben om 24 uur lang te onthouden... dus waarschijnlijk was je me al half vergeten."

Doe. Dit. Dus. Nooit.

 • "Het was leuk je te ontmoeten, x”
 • "Gezellig was het"

Ben je al in slaap gevallen? Nee? Okay gelukkig, laten we snel doorgaan:

 • "Ben je nog veilig thuis gekomen?"
 • "Was het nog leuk?"
 • "Nog lang doorgefeest?"

Dit is niet eens alleen saai... je zet jezelf hiermee schaakmat.

Waarom, vraag je me?

Omdat het vragen zijn waarmee ze alleen kan antwoorden:

"Ja" of "Nee".

Met deze gesloten vragen maak je het haar moeilijk om leuk op jou te reageren.

En zo maak je het jezelf moeilijk, je cockblockt jezelf.

Wat ga je nu zeggen, wanneer ze reageert: "Ja het was nog leuk".

Tja... En dan?

Dat wordt een doodlopend gesprek.

Het mooie is dat je straks altijd precies weet waar je op moet letten, iedere keer als je een WhatsApp berichtje stuurt.

Voor de beste 17 geteste voor Tinder, check trouwens dit specifieke artikel:

Tip 4: Hoe je WhatsApp openingszin perfect op maat is gemaakt

Op Amsterdam Centraal was mijn trein te laat, dus sprak ik een vrouw aan.

We kletsen wat, en ik sla haar nummer op.

Ze zegt dat ze Britt, en voegt een beetje onhandig toe "met een T".

Ik plaag haar, en toon haar hoe ze in mijn telefoon staat:

Ze lacht erom, en later stuur ik haar een berichtje.

Deze stappen wil je altijd volgen als je een vrouw haar nummer krijgt:

 • 1. Maak een grap, waarbij je haar een bijnaam kan geven
 • 2. Begin haar spontaan bij die bijnaam te noemen in het gesprek
 • 3. Toon haar dat ze zo in je telefoon staat als je haar nummer hebt
 • 4. Herhaal de bijnaam sporadisch, voor een steeds sterkere reactie

Maar Daan, werkt dit ook op Tinder?

Hell yeah.

In het volgende Tinder gesprek leer ik dat ze gek op mango's is. En in haar foto's zag ik haar buikdansen.

Daaruit kwam dit onderstaande gesprek, en hier zie je hoe ik haar nummer krijg op Tinder:

Het is handig om op Tinder al flirterige grapjes te maken:

Over the top flirten: dat ze haar "buikdans outfit aan moet doen op onze huwelijksnacht".

Lief grapje: "PS: mango"

Wat veel mannen FOUT doen, is dat wanneer ze haar nummer hebben gekregen (in real life, of op Tinder)...

...dat ze dan stoppen met dezelfde flirterige vibe doorzetten op WhatsApp.

Dit laat het leuke gesprek plots doodbloeden.

Wat je helpt, is de bijnaam techniek beschreven zoals ik hierboven beschreef:

Tip 5: Hoe je haar (en jezelf) brainwashed

Als je wel eens te hard van stapel loopt, of jezelf met kop en schouders wil laten uitsteken boven de competitie... Lees dan verder.

Om de bijnaam techniek 2x zo sterk te maken, zeg ik in de laatste screenshot:

"Daan Droomman."

Zodat ze me als dat in haar telefoon zal zetten.

Het allitereert lekker, en als ze me zo in haar telefoon zet heeft het een extra voordeel...

Stel je voor, ze krijgt berichtjes van:

 • Alexander Tinder
 • Mark Jansen
 • Nico Werk
 • Daan Droomman

Welke naam springt er dan het meest uit? ;)

Je kan het net als in Tip 4 soms terug laten komen, door even te zeggen "Hoi Droomman Daan hier, hoe is je dag?".

Normaal is dit een saaie vraag, maar je raakt er nu wel emoties mee.

Gebruik natuurlijk een naam naar keuze hier. ;) En speel met het principe hierachter: Hans de Hunk, Ernst Echtgenoot, Mark Toekomstige Man, etc. Ook als het niet allitereert werkt het natuurlijk prima.

Okay, LAATSTE tip over bijnamen:

Tijdens het uitgaan had ik Manouk ontmoet. Erg knap, en ik had moeite met haar naam onthouden.

Ze zei dat ze mijn naam 100% zeker wel wist te onthouden, dus daag ik haar daar op uit:

Tip 6: Stel dat je geen bijnaam voor haar kan bedenken, dan kun je altijd haar er eentje laten intypen. Je geeft haar je mobiel en zegt met een glimlach: ‘geef jezelf een leuke bijnaam’. Manouk hierboven was niet heel creatief, maar het is  beter dan niets. Omdat ik niet 24/7 barst van de creativiteit recycle ik ook wel eens een leuke bijnaam. Mijn voorkeur gaat naar domme schattige bijnamen als:
Bunny, Konijntje, Pluisje, Vogeltje, Stampertje, en Viswijf (grapje).

Tip 7-9: Leukere WhatsApp gesprekken met 3 technieken

Ken je Britt met een T nog van hierboven?

Laat me 3 snelle technieken met je delen die je kan inzetten voor betere gesprekken.

Tip 7 - Haar beschuldigen:

Dit is één van vele technieken die goed werkt bij het.

Beschuldig haar ervan een player te zijn.

Dit is awesome. En het mooie is: als je veel vrouwen versiert, dan zal ze jou er nooit meer van beschuldigen een player te zijn.

Dit komt omdat het altijd zwak over komt.

Denk maar aan de basisschool:

"Je bent stom"

"Nee, jij bent stom!"

Niet echt een sterke come-back. ;)

Tip 8 - Het Seinfeld-effect:

Het Seinfeld-effect, waarmee je je grappen gemakkelijker én grappiger maakt in één keer.

De schrijver van Seinfeld en van Curb Your Enthusiasm,, is geniaal.

Vaak zie je tijdens een aflevering, meerdere keren dezelfde grap 'reclyclen'.

Dit is niet lui, dit is geniaal.

Aan het begin is de grap wel leuk...

Maar als het terugkomt is het grappig...

En op het einde van de aflevering is het grap hilarisch.

Dat komt door de kracht van herhaling.

Als ik haar 1x "Britt met een T" noem, dan is het leuk.

Als ik het 2x doe, dan is het grappig.

En als ik het 3x of vaker doe, dan is het een inside joke.

Wees slim, en maak gebruik van de kracht van herhaling.

Tip 9 - Opdrachten geven:

Je hebt een psychologisch principe, het heet:.

Dit kun je gebruiken, wanneer je haar grappige opdrachten geeft.

Bijvoorbeeld door een foto te laten sturen, op het moment dat ze je bericht leest.

Zo krijg je spontane, grappige dingen van elkaar.

Dit werkt extra goed, als je zelf eerder al foto's hebt gestuurd.

Mensen zijn namelijk geneigd iets terug te geven, zodra jij eerder wat hebt gegeven.

Tip 10: Hoe je 'n doodgebloed gesprek leven inblaast, ZONDER haar aan te spreken

Deze tip is puur goud.

Je hebt vast wel 'n paar WhatsApp gesprekken die zijn stilgevallen.

Met deze truc kun je een doodgebloed gesprek opnieuw tot leven wekken, ZONDER haar aan te spreken.

Jawel!

Toevallig heb ik dit GISTER nog toegepast, door deze tip aan mijn assistent aan te raden...

Mijn assistent heeft wat stilgevallen gesprekken.

En hij volgde de instructies exact op:

Hij had een grappige foto van zichzelf, waarop hij er cool op stond.

Ik zei hem dat hij even een dikke explosie moest photoshoppen achter hem.

(En mocht jij niet kunnen photoshoppen, dan doet iemand het wel voor 6 euro voor je op )

Dit is het resultaat:

Vol ongeloof zei hij me:

"Gaan vrouwen *mij* hierdoor aanspreken? Hoe dan?"

Simpel:

Omdat vrouwen plots een andere foto zien staan in hun WhatsaApp lijst, dan raken ze nieuwsgierig.

Als de foto een emotie opgewekt, dan zullen ze je sneller hierop aanspreken.

De eerste reactie volgde binnen 7 minuten al.

Ze zegt hier in het Spaans: "Acteur uit een film!".

En binnen één avond had hij al 3 vrouwen die hem aanspraken op WhatsApp door deze tip:

(We zitten op het moment van schrijven in Medellin. Ze zegt "Linda foto", dat betekent "Leuke foto" in het Spaans.)

Tip 11: Hoe je vrouwen simpel op date krijgt vanuit Tinder en WhatsApp

Op WhatsApp of Tinder "iemand leren kennen" is net als seks hebben met condoom in een relatie; het heeft niet dezelfde diepgang, en het is vooral totaal onnodig.

Toch zie ik het vaak gebeuren, mannen die denken dat ze haar 'moeten leren kennen' op Tinder of WhatsApp.

Ze gaan haar allemaal persoonlijk vragen stellen, of checken dagelijks 'hoe haar dag was'.

Wat je liever doet is dit:

Herinner haar aan de die jullie hadden.

Herinner haar aan de lol, grapjes en dingen die jullie meemaakten tijdens de ontmoeting.

Herinner haar op WhatsApp, aan de lol van het Tinder gesprek.

Herinner haar aan de plagerijen en avonturen van jullie vorige date.

Zo krijgt ze weer diezelfde emoties via je berichtjes, en herinnert ze zich weer waarom ze je leuk vindt.

Dit vergroot je kansen tot afspreken met een goede 300%.

Op 'n dag ben ik aan het filmen in de omgeving van de Dam. We hadden net op Centraal Station één van deze kiss-closes geschoten (de Duitse bij CS), dus ik ben energiek en ga nog door na het filmen.

Ik ontmoet vlak een beeldschone Spaanse op de Dam, Skyla heet ze.

Ik en Skyla hebben een kort maar ontzettend grappig gesprek, ze is met een vriendin en vertrekt diezelfde dag net naar Vietnam voor een vakantie. Hieronder begin ik het gesprek met haar via WhatsApp. De inside joke die we hadden was dat ik haar pimp was en zij mijn ‘werkneemster’ ;). Ik had haar minder dan 5 minuten gesproken, dus zo snel als dit kan je zo’n onderonsje dus al hebben.

Ik appte haar de volgende dag deze tekst:

 

De toon is brutaal en seksueel net als onze ontmoeting.

Neem dus niet zomaar mijn grapjes hier over!

Nu werkt het, omdat de toon in real life al zo gezet is.

In real life hadden we hierop een klik, dus ik trek de grap door op WhatsApp. Ik raad jou aan hetzelfde te doen.

Als ik dit vanuit het niets zou doen, zou ze natuurlijk boos of verward reageren.

Maar nu werkt het, omdat dit is hoe ze me kent. Het is congruent met onze eerdere ontmoeting.

Later reageert ze niet op een plaatje, eerst zet ik een plagerij in die niet werkt...

...en daarna herinner ik haar weer aan de connectie die we hadden tijdens de eerste ontmoeting:

Je ziet dat ze zich weer de ontmoeting inbeeld, en plots wilt ze op date.

Dat terwijl ik tien minuten geleden nog een vage herinnering was!

Powerfull stuff eh ;)

Tip 12: Leuke Whatsapp berichtjes zijn plaatjes

Ik ga je wat tips geven, die je WhatsApp gesprekken véél gemakkelijker maken.

Zéker als je wel eens denkt:

"Wat moet ik toch tegen haar zeggen om het gesprek leuker te maken?"

Het app gesprek hieronder, is met een vrouw die ik heb ontmoet heel diep in de nacht.

We hadden kort met elkaar op de dansvloer geflirt.

Grappig moment:

Toen ze vroeg om mijn nummer zei ik:

"06... 12... 34.."

"...56... 78.."

Waarop ze realiseerde ik haar bij de neus nam, ze stompte me speels op mijn schouder met een glimlach.

Daarna gaf ik mijn echte nummer.

We hadden afgesproken dat zij de volgende dag langs zou komen om mijn slang te komen bekijken...

(Geen metafoor)

Hoe dan ook, ik had haar gebeld maar ze nam niet op. Ik maak me daar niet druk om overigens, er zijn zat redenen waarom ze soms niet direct reageert, en vaak heeft het niets met jou te maken.

Nu was dat ook het geval: ze had amper geslapen, en was dus aardig braque.

Ik kreeg de volgende dag dit berichtje van haar, en plaag haar met een van mijn favoriete plaatjes.

Ik vervolg door te zeggen dat "ik haar niet meer had verwacht" na die lange nacht uit. No worries. Het plaatje was dus maar een speelse plagerij.

Zij begint zich te verklaren, en ik ga door met foto's sturen.

Pro Tip: Spaar om die te sturen naar meiden. Ik was die dag op TV, maar ik zou het zomaar kunnen recyclen, who cares? In heb ik mijn archief aan goede foto's, plaatjes, meme's opgeslagen die je naar vrouwen kan sturen voor een sterke reactie. Met sommige foto's kun je haar zelfs opgewonden krijgen. Deze verzameling heet 'De Emotie Bieb'.

Je ziet hierboven dat ik na 3-4 berichtjes haar uit vraag voor een date. Ik vraag het meestal zonder vraagteken, zo klinkt het in haar hoofd sterker in plaats van 'vragend'.

 

Zo snel is dat dus geregeld.

Laatste foto dan!

Een andere foto waarvan ik merkte dat die het goed deed, was de verlichting op mijn kamer.

Hij wekt zoveel reacties op, dat ik besloot hem ‘per ongeluk’ naar een meisje te sturen die niet meer reageerde.

Bam! We zijn weer in contact :)

Pro Tip: Ken je de bijnaam tip nog van net? Je kan die ook omdraaien voor een psychologisch voordeel. Ze heet “[Haar naam] Mwah” in mijn telefoon. Dit is omdat ze onwijs mijn type was. Ik brainwash mezelf door meiden in mijn telefoon een gekke naam te geven. Een meisje waar ik verliefd op was, stond in mijn telefoon als ‘Ze Is Niet Zo Geweldig’. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik haar gemakkelijker succesvol uit kon nemen op een date, en als een relatie had voor een poos. Dit komt omdat ik wat minder extreem enthousiast werd iedere keer als ik een appje van haar zag. Ik dacht steeds ‘oh ja, kalm aan, ze is niet zo geweldig.’

Tip 12: Hoe plagen op WhatsApp met Spongebob

Oké en wil je meer voorbeeld gesprekken op WhatsApp met foto's?

Komt 'ie.

Wanneer jullie kindertijd ook was, denk aan de cartoons van toen. Op Fox Kids, Cartoon Network, Nickelodeon...

Met welke cartoon figuren kun je haar vergelijken?

De herkenning plus het plagerige eraan is altijd goed voor een reactie.

Zoals hier:

Een andere vriendin van me noem ik soms Minnie Mouse omdat ze schattige wangetjes heeft.

Het is speels, plagerig, en kinda cute.

De truc is om dit niet al te logisch in het leiden, begin er gewoon mee zoals hierboven.

Tip 13: De date vragen op whatsapp

Hoe je haar dan op date krijgt?

Dat kan soms lastig zijn, zeker via Tinder als je elkaar nog nooit eerder hebt ontmoet.

Dat kan via één simpel psychologisch principe.

Check deze video waarin ik je precies uitleg hoe je dat doet:

Tip 14: Wat Te Doen Als Ze De Date Afzegt

Ken je Arwen nog? De blonde meid van eerder in dit artikel?

Ik had met haar dus een date afgesproken. Dat ging niet gemakkelijk, want ik woonde toen in Utrecht en zij in Haarlem. Niet naast de deur. En last minute haakt zij ineens af.

In de versier-community hoor je vaak macho geptaat. Zogenaamde ’s zeggen altijd dat je voet-bij-stuk moet houden en blablabla. In mijn ervaring is begripvol zijn veel beter. Ik ga ervan uit dat een vrouw mij graag wil zien. Als ze dat niet wilt, dan heb ik er ook geen zin in. Ik ga er volledig voor, en als ze niet kan, dan ben ik daar gewoon fuckin cool over. Simpel.

Nog een WhatsApp voorbeeld:

De week daarna sprak ik toen wel met Eva. Op mijn kamer deelde we een fles rode wijn terwijl we grappige YouTube filmpjes aan elkaar lieten zien.

Vlak daarna liet ze me mijn volle gang gaan met haar, en bleef ze een poos mijn scharrel totdat ze verliefd op me werd en we er een punt achter moesten zetten.

Heel vervelend, maar ik was niet verliefd op haar en dan is de balans niet eerlijk in een relatie.

Het was vast een leerzame reis door mijn smortphone heen, en anders was het vast een entertaining stuk privacy inbreuk op mijn leven. ;)

Laat vragen achter, want ik beantwoord ze.

En voor meer epic tips specifiek voor Tinder, check het artikel over.

Je bro,

Daan de Ram

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Amizzle
Daan, dit is een mooie reactie op mijn DA-topic..
De eerste app-screenshot die je post klopt alleen niet man, check die shit.
Thanks! Hier ga ik mee aan de slag.. ik verbrand nummers ook altijd op mn app en bel-skills. Verlies 80%. Kijken of we dat een beetje kunnen terugdringen. Thanks brah!

Reacties

AttractionGym Daan
Yo man

Gefixt. THanks! 80% verliezen op whatsapp / bellen is idd too much, 60% zou sws een date moeten kunnen worden, afhankelijk van hoe solid je versier skills ook zijn. Ik ga binnenkort dieper op de topic in ;)

Je bro, Daan

makaba
precies de whatsapp tips waar ik naar opzoek was, thx bro, saved my day waarschijnlijk, ga ik nu merken

Ivo
Hier zat ik serieus op te wachten. Ik loop erg vaak vast bij appen, dit geeft me weer stof om door te gaan.

Sturen van bepaalde memes kunnen ook erg goed werken. Google maar eens \"meme texting girl\".

Cheers!

lekker bezig
handig die whatsapp voorbeelden van berichtjes, maakt je tips veel meer ' echt ' dan wat ik verder lees op t internet

boks ouwe

elp
op whatsapp connectie opbouwen vind ik altijd moeilijk, met Tinder nog meer, dan is het aan het begin vaak grappig maar word het snel saai en is het moeilijk om haar op date te krijgen, had wel wat aan je tips om altijd te richten op de emotie, word ook duidelijk door de voorbeelden dus

Marko MPUA
precies de aanvullling die ik zocht, mijn textgame is altijd een ramp, het minst ontwikkelde van alles durf ik zelfs te zeggen

vroeger was haar bellen nog wel normaal maar tegenwoordig kom je echt niet meer om flirten over whatsapp heen

Sarah
Als vrouw heb ik het idee dat trager reageren dan de ander je wel meer begeerlijk maakt. Niet dat je altijd moet doen ofzo maar een beetje hard to get spelen via whatsapp kan wel een beetje, werkt andersom ook ;)

Mark
subtiel van dat geen vragen stellen zonder vraagteken, goede tip

ik heb het idee dat ik te veel vragen stel op whatsapp omdat ik niet echt weet wat te zeggen,, misschien daar eens iets over schrijven?

Joris V
Precies wat ik nodig had. Ik struggle soms zo met whatsapp... gesprekken die doodvallen of dat ik niet weet hoe een gesprek leuk te maken.

Svenski
bedankt man ik heb ze net op Tinder gebruikt en direct meer resultaat!

Charlie Sheen
Waar kan ik meer info krijgen? Ik ben echt super slecht met WhatsApp en gesprekken lopen altijd uit op stilte...

LJU
Thanks man verder las ik alleen maar tips maar jij laat ze ook zien met voorbeelden van je eigen whatsapp, wat doe je alleen als zo'n chickie er dan achterkomt? :P

Reacties

AttractionGym Daan
Hopen dat ze er niet achterkomt :P

Maar ik publiceer natuurlijk niets persoonlijks hier hè :)

Leuk om te horen dat je er wat aan had!

maarten
hoeveel tijd zit er doorgaans tussen je openingsbericht en reactie (of ze heeft me nog niet geaccepteerd op WA)?

en hoe pak je t aan als de volgende date een paar dagen/we(e)k(en) vooruit ligt? niet dat je verstrengeld raakt in teveel heen- en weer communiceer?

Reacties

AttractionGym Daan
Yo Maarten,

Ik verwacht van een vrouw binnen 12 uur wel bericht, anders heb ik het idee dat ze me niet leuk genoeg vindt. Ik heb ook geen zin in spelletjes.

Vrouwen wisselen heel erg af ook in hun WhatsApp gedrag en hoe leuker ze je vindt hoe sneller ze reageert (maar maak je geen zorgen als ze niet snel reageert).

Als de date ver weg ligt dan bel ik nog eens tussendoor en voornamelijk stuur ik veel foto's: mooie omgevingen, gek doen met vrienden

maarten
thx, nu zo'n 2,5 week geleden, 2x dag voorgesteld maar toen kon ze niet, nu gevraagd welke dagen ze kan, blijft wat stil (inmiddels een dag) maar lijkt wel dat ze ooit eens af wil spreken gezien de smilies en dat ze soms ook snel reageert. verder houd ik t vrij zakelijk; af en toe eens een grappig plaatje, maar vooral voorstellen. goede strategie?

Lololololol
Hoe krijg je dan die date bij n meisje die nog steeds liefdesverdriet heeft van dr ex van n paar maanden geleden. Terwijl ze er wel veel over praat?

Lololololol
Hoe krijg je dan die date bij n meisje die nog steeds liefdesverdriet heeft van dr ex van n paar maanden geleden. Terwijl ze er wel veel over praat?

Reacties

AttractionGym Daan
Hey man!

Belangrijk:

Ga NIET mee in hiernaar luisteren.

Je bent niet haar praatpaal.

Je bent niet haar therapeut.

Je bent niet haar beste vriendin.

Je bent freakin' hot dating materiaal.

Maar dat moet je haar wel tonen.

Dat doe je niet door te luisteren naar dit soort verhalen. Neem de leiding, praat over positieve onderwerpen, plaag haar, neem haar mee in jouw wereld, durf het oneens te zijn met haar.

Zo gaat ze iets bij jou VOELEN.

En zo kan ze ook iets VOOR jou gaan voelen ;)

Je bro,

~Daan de Ram

JantjeBeton
Vrouwen versieren op WhatsApp is lastig, ik wacht altijd totdat een vrouw offline is want ik vind het ongemakkelijk om beiden online te chatten, liever flirt ik als ik erover na kan denken. Bedankt voor de tips.

Vraag: Heb je meer zinnetjes om te zeggen als het gesprek stil valt op WhatsApp?

Martin
Hey man thanks voor je verhaal.

Één vraag: hoe zou je het aanpakken bij een vriendin (die ik niet heel vaak zie maar wel vaak app) waar je altijd in de friendzone hebt gezeten? Ik ben benieuwd naar je ideeën hoe jij een switch zou aanbrengen in de normale whatsapp gesprekjes.

Reacties

Daan de Ram
Wassup man, ik ga hier volgende maand een video over maken op YouTube. Houd het kanaal in de gaten :)

Marcel
Hey,

Ik ben net van mijn school af. Ik zat bij een leuk meisje in de klas waarmee ik een jaar geleden wat geflirt had, waarna dat minder werd. De laatste tijd hebben we weer wat meer oogcontact en lacht ze veel om me, dus volgens mij is de klik er. Nu wil ik haar graag mee uitvragen, maar de kans is dat ik haar nooit meer zie. We hebben niet heel vaak gesproken in de laatste tijd. Wat kan ik het beste doen? Appen? Een goede vriendin van haar doet soms ook wat flirterig tegen me, dus misschien is dat een teken?

Groet,

Marcel

Nick
Yo Daan,

K heb nog een vraagje, kan ik die nu nog stellen aangezien dit een topic is uit 2015?

Groet Nick

Reacties

Daan
Stel gerust bro

Daan
Jooo naamgenoot,
Bij mij worden de whatsapp chats met meisjes vaak een interview waarbij we nooit in een echt gesprek komen. Hoe doe jij dat of hoe kan je dat oplossen?

Gerd
Thx, leuke tips en fijn om voorbeelden te zien hoe je flirt. Net wat verstuurd, hoop dat ze weer reageert want ze is al 2 dagen stil (whatsapp)

Marcus
Grappig met je mee te lezen op whatsapp, handige tips zeker ook voor nummers uit daygame want soms denk ik wat moet ik nu sturen maar haar herinenren aan het flirten in real life zeg maar is een goede tip

Ken
Nice alle voorbeelden en schreenshots, veel aan gehad, thanks

Rudy
thanks voor de tips, ik ga de 3 technieken gebruiken en een paar van de app zinnen

Quint
verieren op de app, ik ben 18, maakt dat een verschil of valt mee? dank voor de tips

Plaats een Reactie

Ik geef mannen praktische en simpele versiertips om beter te worden met vrouwen.

Duizenden Nederlandse en Belgische mannen zijn inmiddels geholpen om een geweldig en authentiek leven met vrouwen te hebben.

Zahra Doe Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

3 Comments

Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

Leavy Reply

Your Name (required) Your Name (required) Your Message